The Bachelor: Αποχώρησε από το ριάλιτι και μπλόκαρε τον Αλέξη Παππά στο Instagram
Media

The Bachelor: Αποχώρησε από το ριάλιτι και μπλόκαρε τον Αλέξη Παππά στο Instagram

The Bachelor: Η Λάουρα είναι η παίκτρια που ο Αλέξης Παππάς, έδιωξε πριν την τελετή των ρόδων στο ριάλιτι αγάπης, την περασμένη Παρασκευή.

Η κοπέλα βρέθηκε καλεσμένη σήμερα (13/9) στην πρεμιέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για όλα.

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι ο Αλέξης Παππάς δεν είναι του στιλ της και δεν την ενθουσίασε, καθώς ήταν επηρεασμένη και από την εικόνα που είχε βγάλει προς τα έξω όταν συμμετείχε στο Survivor.

Η Λάουρα λοιπόν, μιλώντας με την Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής ότι έχει μπλοκάρει τον Αλέξη Παππά στο Instagram.

«Στο Instagram τον έχω μπλοκ», είπε χαρακτηριστικά γελώντας η παίκτρια του The Bachelor 2.

Να θυμίσουμε πως ο Αλέξης Παππάς Αλέξης Παππάς, έκανε την ανατροπή και ζήτησε από τη Λάουρα να αποχωρήσει καθώς "δεν είχαν έρθει καθόλου κοντά", όπως υποστήριξε ο ίδιος. Τα κορίτσια έμειναν έκπληκτα και όχι θετικά, καθώς σίγουρα δεν περίμεναν να συμβεί κάτι τέτοιο και ξέσπασαν σε κλάματα.

«Θεωρώ ότι δεν αξίζει να ούτε σε κυνηγήσω ούτε να έρθω πιο κοντά σου γιατί έκανες πρώτη την απόσταση τεράστια. Δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητα κακό αυτό αλλά είναι ώρα να μαζέψεις τα πράγματά σου και να φύγεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς, με τη Λάουρα να αποχωρεί με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved