Καραβάτου - Ηλιάκη: Η Δανάη Μπάρκα έκανε... «ντου» στα γυρίσματα του trailer και έγινε χαμός!
Media

Καραβάτου - Ηλιάκη: Η Δανάη Μπάρκα έκανε... «ντου» στα γυρίσματα του trailer και έγινε χαμός!

Η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα τους εκπομπή στο MEGA και ήδη ετοιμάζουν το trailer της εκπομπής τους!

Με πολύ κέφι και ανανεωμένη διάθεση η ομάδα του «Τι Λες Τώρα» ετοιμάζουν τις τελευταίες πινελιές της εκπομπής λίγες μέρες προτού εμφανιστούν στους δέκτες μας.

Η Δανάη Μπάρκα εισέβαλε στα γυρίσματα της σειράς και προκάλεσε πανικό!

Οι συντελεστές… έταξαν να βρεθούν στο πλατό του «Πάμε Δανάη!» και έστειλαν πολλά φιλιά στην ομάδα της εκπομπής.

ΤΟ Mega με ανακοίνωσή του ανέφερε για την Κατερίνα Καραβάτου: "είναι η φίλη που αγαπάμε να βλέπουμε στη μικρή οθόνη, η παρουσιάστρια που δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της. Η ειλικρίνειά της «σπάει» την οθόνη και αγγίζει κάθε τηλεθεατή. Άμεση, δυναμική, οξυδερκής. Η Κατερίνα Καραβάτου διέγραψε πορεία συνεπή και κέρδισε την δημοφιλία της με το «σπαθί» της, δουλεύοντας σκληρά. Έρχεται στο MEGA για να εμπλουτίσει με το ταλέντο της το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σ’ ένα παζλ που μόνο εκπλήξεις μπορεί να υποσχεθεί."!

Ενώ για την Ηλιάκη, ο σταθμός είχε αναφέρει:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τη Μαρία Ηλιάκη στο δυναμικό του.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ, την σπιρτάδα της, τον αυτοσαρκασμό και τον αυθορμητισμό της, επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της ψυχαγωγίας.

Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες. Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά, η Μαρία Ηλιάκη έρχεται με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται κάθε επιτυχία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved