Γιώργος Παπαγεωργίου: Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη!
Media

Γιώργος Παπαγεωργίου: Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη!

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA Σκοτεινή Θάλασσα μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη.

Ο ηθοποιός είπε: «Η Σκοτεινή Θάλασσα είναι μια σειρά μυστηρίου, αστυνομικού σασπένς, στην οποία έχουμε την ιστορία εξαφάνισης μιας κοπέλας, εγώ είμαι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της»!

Και τόνισε: «Ο Χρήστος είναι ένας σκοτεινός ήρωας, είναι διπολικός, είναι ένας χαρακτήρας που έπρεπε να κάνουμε μεγάλη μελέτη στην προετοιμασία για το πώς θα αποδοθεί σωστά»!

Ενώ ανέφερε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη: «Ένιωθα πιο ασφαλής στην κωμωδία αλλά τα τελευταία χρόνια μου προτείνουν συνέχεια δραματικούς ρόλους».

«Στην Λυσιστράτη μου είχε ζητήσει ο σκηνοθέτης να ξεκινήσω με έναν καβγά με ηθοποιό που καθόταν στο κοινό. Εξαγριώθηκε 10.000 κόσμος», ανέφερε ερωτηθείς για το ποια ήταν η πιο δύσκολη συνεργασία του.

Όσον αφορά τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη είπε: «Ο γάμος μας ήταν ακριβώς όπως τον θέλαμε με την Δανάη. Ένα μεγάλο πάρτι με φίλους. Ο Γάμος ήταν πολιτικός και δεν είχαμε ρύζι. Όταν βγήκαμε από το δημαρχείο μας μας έλουσε με σακιά από ρύζι.»

Και κατέληξε λέγοντας: «Σοκαριστήκαμε όταν ακούσαμε να λένε ότι ο γάμος είναι το Ιούνιο. Έπαιρναν οι φίλοι μας και ρωτούσαν γιατί δεν τους το είπαμε»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved