Game of Chefs: Έξαλλος ο κριτής! «Τι είναι αυτά που λες; Είναι αυτό τίμιο;»
Media

Game of Chefs: Έξαλλος ο κριτής! «Τι είναι αυτά που λες; Είναι αυτό τίμιο;»

Game of Chefs: Το νέο ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα και ήδη είχαμε τα πρώτα ευτράπελα. 

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με χιούμορ και ατάκα, θα ρίχνει καθ΄όλη τη διάρκεια το αλατοπίπερο στη συνταγή επιτυχίας του «Game Of Chefs» και οι τρεις σεφ-κριτές θα δοκιμάζουν στα… τυφλά, θα ηγούνται των ομάδων τους και θα καταθέτουν διαφορετικής φιλοσοφίας μαγειρικές προτάσεις.

«Καλωσηρθατε στο Game of Chefs. Σε αυτόν εδώ τον χώρο οι διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάσουν τα πιάτα τους μπροστά σε τρεις κορυφαίους σεφ: τον Άγγελο Λάντο, τον Βασίλη Μουρατίδη και τον Άνταμ Κοντοβά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια κατά την έναρξη.

Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς κάθισαν στη θέση του κριτή και έβαλαν τη βραβευμένη υπογραφή τους στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Ένας διαγωνιζόμενος κατάφερε με μια ατυχία που είχε να κάνει έξαλλους τους τρεις κριτές. Του έπεσε το ψάρι και το πιάτο που τους παρουσίασε δεν ήταν το προβλεπόμενο. Όταν εξήγησε τι του συνέβη του απάντησαν:
«Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Όλη αυτή την ιστορία δεν την ξέρουμε. Όταν δοκιμάζω αυτό το πιάτο, δεν το ξέρω αυτό που λες...».

«Τι είναι αυτά που λες; Είναι τίμιο με τρία κομμάτια ψάρι; Με τι;», του απάντησε με έντονο ύφος ένας εκ των κριτών.
Τελικά όμως τον πέρασαν στην επόμενη φάση!

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved