GNTM 4: Όσα είδαμε στις οντισιόν! Τα ευτράπελα, οι εκπλήξεις και το... τσιφτετέλι των κριτών!
Media

GNTM 4: Όσα είδαμε στις οντισιόν! Τα ευτράπελα, οι εκπλήξεις και το... τσιφτετέλι των κριτών!

GNTM 4: Δεύτερη μέρα οντισιόν για το ριάλιτι μοντέλων και τα παιδιά που πέρασαν από τους κριτές έβαλαν τα δυνατά τους για να τους εντυπωσιάσουν. 

Πολλά ευτράπελα, εκπλήξεις, συγκίνηση αλλά και χορό είχε το αποψινό επεισόδιο του GNTM! Από τα μάτια των κριτών πέρασαν πολλοί υποψήφιοι, λίγοι όμως κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση. Πάντως, οι κριτές δεν έχασαν ούτε στιγμή το κέφι τους και τη χαρά τους και μάλιστα στο τέλος τούς είδαμε να ρίχνουν και ένα τσιφτετέλι για να ανάψουν τα αίματα! Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε τις... κρυφές συζητήσεις των κριτών στα backstage των γυρισμάτων οι οποίες ήταν άκρως αποκαλυπτικές. Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Η πρώτη που είδαμε απόψε (13/9) ήταν η 18χρονη Άννα η οποία πέρασε στην επόμενη φάση με 4 "ναι" και λίγο πριν φύγει από το πλατό είπε πως έχει άλλα 9 αδέρφια, είναι συνολικά 10 αδέρφια.

Η Ηλίας είναι από τη Χαλκιδική και το τελευταίο διάστημα ασχολείται με αγροτικές εργασίες και συγκεκριμένα με ελιές. Ο 25χρονος αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο modelling, μιας και όπως είπε είχε συνοδεύσει την πρώην κοπέλα του σε ένα πρακτορείο μοντέλων και η υπεύθυνη του είχε προτείνει να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. Τελικά, αν και η ψυχή του πήγε στην... κούλουρη καθώς δεν πήρε τέσσερα αλλά τρία ναι, κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

Η αγωνία και το άγχος της Κατερίνας είχε «χτυπήσει» κόκκινο όσο ήταν στην αναμονή για την audition της. Αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησε βοήθεια από τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM 3. Όμως, τελικά δεν της βγήκε σε καλό καθώς οι κριτές δεν την πέρασαν στην επόμενη φάση. Δείτε το βίντεο με την οντισιόν της:

Από τα κορίτσια που εντυπωσίασαν τους κριτές ήταν η Αγάπη Μπρουκς η οποία μάλιστα άφησε για λίγο στην άκρη το βόλεϊ και πήγε στις auditions του GNTM 4. H Αγάπη με καταγωγή από την Κούβα «μαγνήτισε» τους κριτές με την εξωτική της ομορφιά από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο πλατό. Έτσι κατέκτησε τα τέσσερα "ναι". Δείτε το βίντεο:

Με τρία «όχι» και ένα «ναι» κόπηκε ο Αντώνης από τους κριτές του GNTM! Το 30χρονο μοντέλο είναι επαγγελματίας και δουλεύει στον χώρο εδώ και μερικά χρόνια. Όμως οι απαντήσεις που έδωσε στους κριτές δεν τους ικανοποίησε, με αποτέλεσμα να τον κόψουν. Μάλιστα, αυτό που εκνεύρισε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν ότι ο Αντώνης αποκάλεσε το GNTM παιχνίδι και όχι διαγωνισμό.

Η Mαρίτα είναι 22 χρόνων, είναι plus size model και η καταγωγή της είναι από την Κύπρο. Άρεσε στους κριτές που της χάρισαν 4 ναι. Δείτε την οντισιόν της παρακάτω:

Ο Ναπολέοντας είναι 21 ετών και πήγε στο GNTM για να διεκδικήσει μία θέση στον διαγωνισμό! Και τα κατάφερε. Δείτε τον παρακάτω:

Η Εμμανουέλα μπορεί να διέθετε ένα καλλίγραμμο κορμί αλλά δεν εντυπωσίασε τους κριτές. Μόλις πήρε τέσσερα «όχι» έβαλε τα κλάματα και εξήγησε στους κριτές ότι έχει περάσει νευρική ανορεξία. Την ώρα που η Εμμανουέλα αποχωρούσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί τη φώναξε πίσω για να της ανακοινώσει ότι της δίνει τη Wild Card της.

Κάποια μοντέλα κατάφεραν να περάσουν με δυσκολία στην επόμενη φάση! Δείτε πλάνα από τις οντισιόν τους:

Ο Θάνος πήγε στην audition και πέρασε στην επόμενη φάση με τρία «ναι» και ένα «όχι» από τον Δημήτρη Σκουλό. O Θάνος είναι Αθηναίος και είναι 25 ετών. Δείτε την οντισιόν του:

Για το τέλος οι κριτές κράτησαν τα καλύτερο αφού το έριξαν στο... τσιφτετέλι. Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved