Big Brother: Η παρεξήγηση για το ρύζι, ο μονόλογος της Σοφίας και ο νέος αρχηγός!
Media

Big Brother: Η παρεξήγηση για το ρύζι, ο μονόλογος της Σοφίας και ο νέος αρχηγός!

Big Brother: Για ακόμα μία φορά οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις ανάμεσα στους παίκτες, έδωσαν και πήραν. 

Η αρχή έγινε με την Ευδοκία και τον Ισίδωρο που μπλέχτηκαν στην κουζίνα για να φτιάξουν ρύζι. Μία διαφωνία τους πάνω στην παρασκευή του ρυζιού τούς έφερε σε αντιπαράθεση ενώπιον όλων. Δείτε τι συνέβη ανάμεσά τους στο παρακάτω βίντεο:

Στο μεταξύ Steve και Κώστας για ακόμα μία φορά παρεξηγήθηκαν και για ακόμα μία φορά χρειάστηκε να τα πουν και να τα ξαναβρούν. Δείτε τι συνέβη ανάμεσα στους δύο άντρες στο παρακάτω βίντεο:

Η Ανχελίτα, με αφορμή την ένταση ανάμεσα σε Ευδοκία και Ισίδωρο στην κουζίνα, τοποθετήθηκε με εκνευρισμό ενώπιον του Μεγάλου Αδελφού λέγοντας πως "Όποιος τα βάλει με τον Ισίδωρο θα έχει να κάνει μαζί μου!".

Από την άλλη, η Σοφία έχει αρχίσει να προκαλεί ανησυχία στους συμπαίκτες της καθώς τη βλέπουν να μιλάει... μόνη της στην πισίνα. Δείτε το βίντεο:

Ο Ισίδωρος, σε μία εξομολόγησή του στον Μεγάλο Αδελφό έβαλε στο στόχαστρό του την Σύλια λέγοντας: "Η Σύλια φλερτάρει με τον Στηβ γιατί πουλάει".

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Ισίδωρος στον Μεγάλο Αδελφό:

Στη συνέχεια, ο Μεγάλος Αδελφός έθεσε τους παίκτες σε νέα δοκιμασία. Έπρεπε να περάσουν από μία δοκιμασία προκειμένου να αναδειχθεί ο νέος αρχηγός της εβδομάδας. Η αλήθεια είναι πως η δοκιμασία αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη, παρ' όλο που φαινόταν απλό το να ισορροπήσει κανείς στην κορυφή μιας πυραμίδας.

Τελικά νικητής της δοκιμασίας ήταν ο Ισίδωρος ο οποίος είναι και ο νέος αρχηγός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved