The Bachelor: Αρραβωνιασμένη και μεγαλύτερη η Αθηνά που διεκδικεί τον Αλέξη Παππά
Media

The Bachelor: Αρραβωνιασμένη και μεγαλύτερη η Αθηνά που διεκδικεί τον Αλέξη Παππά

Ο δεύτερος κύκλος του Bachelor έκανε πρεμιέρα στον Alpha και η Αθηνά που διεκδικεί τον Αλέξη Παππά είναι δυναμική και εντυπωσιακή, όμως έχει πει δύο ψέματα!

Εμείς ξέρουμε ότι η Αθηνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Είναι 26 ετών. Δηλώνει Fitness Influencer. Ήρθε κατευθείαν από την Αμερική αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor, δηλαδή του Αλέξη Παππά και Θέλει να παντρευτεί Έλληνα.

Λατρεύει τους ελληνικούς χορούς και θέλει ο σύντροφος της να ξέρει να χορεύει ζεϊμπέκικο και νησιώτικα! Πιστεύει πολύ στο Θεό και ονειρεύεται μια μέρα να αποκτήσει τη δική της οικογένεια και να μείνει για πάντα στην Ελλάδα.

Θέλει ο Bachelor να έχει μπράτσα, καλή καρδιά και να μην είναι τσιγγούνης!

Αυτά ξέραμε για εκείνη…

Ποια είναι τα δύο ψέματα που έχει πει;

Σύμφωνα με την Espresso, που αντλήθηκαν από πηγές προσκείμενες στο περιβάλλον της πέραν του Ατλαντικού, τη θέλουν να έχει πει δυο ψέματα.

Μπορεί λοιπόν να έχουμε δει την Ελληνοαμερικανίδα να διεκδικεί με πάθος τον Αλέξη Παππά, ωστόσο φαίνεται πως στην πραγματικότητα η καρδιά της χτυπάει για άλλον άντρα. Ο συγκεκριμένος άντρας ακούει στο όνομα Νίκος, ζει στη Νέα Υόρκη και η εντυπωσιακή ξανθιά έχει αρραβωνιαστεί!

Η Αθηνά είχε ανεβάσει κοινές φωτογραφίες με τον σύντροφό της στα social media, τα οποία ωστόσο έχει κλείσει λόγω του «The Bachelor».

Σε μία από αυτές στις 26 Μάϊου του 2019 είχε σχολιάσει: «Είπε το ναι (πρόταση γάμου)». Και της έγραψαν: «Συγχαρητήρια στην όμορφη Αθηνά και στον Νίκο της. Καλά στέφανα».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε επίσημα τον περασμένο Απρίλιο, αλλά ανέβαλαν τον γάμο τους.

Το δεύτερο ψέμα; Δεν είναι 26 χρονών αλλά 31 ετών!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved