Άγριες Μέλισσες: «Κόβει» την ανάσα το νέο τρέιλερ – Οι σκηνές που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!
Media

Άγριες Μέλισσες: «Κόβει» την ανάσα το νέο τρέιλερ – Οι σκηνές που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!

Άγριες Μέλισσες: Ο συγκλονιστικός τρίτος Κύκλος κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και μόλις κυκλοφόρησε το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1!

Το νέο τρέιλερ της σειράς, Άγριες Μέλισσες ξεκινά με μία γενική εικόνα και να ακούγεται από το ραδιόφωνο: "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" και σκοτάδι πέφτει στο Διαφάνι με τους ήρωες έτοιμους να μπουν σε νέα δύσκολα μονοπάτια.

Έχουν περάσει έξι μήνες από την τραγική εκείνη μέρα που το Διαφάνι τυλίχτηκε στις φλόγες και ο Μιλτιάδης με την Ανέτ βύθισαν σε πένθος το χωριό!

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν και ο διωγμός του Δούκα και της Μυρσίνης, που θεωρήθηκαν από την πρώτη στιγμή υπαίτιοι για όσα έγιναν!

Η ζωή δείχνει να κυλάει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς και όλοι έχουν αρχίσει να συνέρχονται, όταν σκάει η είδηση πως στην Ελλάδα επικρατεί η δικτατορία! Ο φόβος και ο τρόμος φωλιάζουν μέσα στους ανθρώπους και πλέον κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Στο Διαφάνι εγκαθίσταται ο Ακύλας Μεγαρίτης με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, ενώ η κόρη τους έχει ήδη συνάψει σχέση με τον Μελέτη! Ο τελευταίος μάλιστα είναι και εκείνος που προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του στον νέο αδίστακτο άντρα προκειμένου να εκδικηθεί τις Σταμίραινες, αλλά και τον Λάμπρο για τον θάνατο του αδελφού του και, επίσης, όλους όσοι είναι... αριστεροί!

Λάμπρος, Μπάμπης και Προκόπης στέλνονται στην εξορία και η Ελένη, μετά τον άγριο χωρισμό με τον άντρα της μένει πίσω να προσπαθεί ξανά μόνη της να αντιμετωπίσει τους νέους κινδύνους που την περιμένουν.

Δείτε τις σκηνές του νέου τρέιλερ που είναι συγκλονιστικές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved