Super Κατερίνα: Ξέσπασε η Καινούργιου στον «αέρα»: «Ήταν τεράστιο ατόπημα αυτό...»
Media

Super Κατερίνα: Ξέσπασε η Καινούργιου στον «αέρα»: «Ήταν τεράστιο ατόπημα αυτό...»

Η παρουσιάστρια αφού προβλήθηκε το βίντεο με την πρώτη αντίδραση της ηθοποιού, είπε στον «αέρα» της εκπομπής της.

«Αυτό που θέλω να πω αν μου επιτρέπεται. Για μένα υπάρχει το ταλέντο αλλά όσο ταλαντούχος και να είναι ένας άνθρωπος όταν υπάρχουν σεξουαλικά αδικήματα, παιδεραστίες και κατηγορούνται για τέτοιου είδους αδικήματα, ξεχνάω το ταλέντο, δε με αφορούν καθόλου, delete, ξεχνάω και ποιος είναι και το πόσο καλός είναι, αν έγινε κάτι τέτοιο, delete.

Αυτό γιατί πάντα βάζω τον εαυτό μου στη θέση της κοπέλας που έχει βιώσει κάτι τέτοιο ή στη θέση της μητέρας που το παιδί της έχει βιώσει κάτι τέτοιο»

«Η Σίσσυ διαχώρισε τη θέση της αλλά δε μπορούσε να την πετάξει έξω. Σεβαστή η συγκεκριμένη άποψη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν είναι, όσο και να την εκτιμώ σαν ηθοποιό δε μπορείς να λες κάτι τέτοιο. Ούτε μπορεί να εξισώνει τις εκπομπές. Θα τα πω τώρα και θα ξεσπάσω. Να βγαίνει και να λέει για κάποιες μεσημεριανές εκπομπές, και για ρεπόρτερ, που αυτός ο ρεπόρτερ πια είναι και σε δελτίο ειδήσεων, ότι έψαχνε σε σκουπίδια, ναι έψαχνε ήταν λάθος.

Δε μπορείς να εξισώνεις τέτοιες συμπεριφορές με έναν ρεπόρτερ που έκανε αυτό που του είπε η αρχισυντάκτριά του γιατί έτσι ήταν τότε οι εκπομπές. Παιδιά λίγο με τις ποιότητες και τα δεύτερα, έλα τώρα… Εμένα με έχουν πάρει τηλέφωνο… μη θυμηθούμε τώρα εκπομπές… και πάλι σεβάστηκα. Ήταν τεράστιο ατόπημα αυτό από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Δε τη γνωρίζω προσωπικά… Είναι γυναίκα και πολλές από αυτές τις γυναίκες που έχουν προβεί σε καταγγελίες αύριο μεθαύριο θα τις δει έξω. Τέλος τα ταλέντα παιδιά», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved