Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αυτές είναι οι τελευταίες σκέψεις πριν από τη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι
Media

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αυτές είναι οι τελευταίες σκέψεις πριν από τη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματα στο Πρωινό λίγες ώρες πριν την πολύκροτη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε: «Δε θέλω να κρυφτώ. Θέλω την Τετάρτη να μπω στο δικαστήριο με το κεφάλι ψηλά. Δε ξέρω αν είμαι καλά προετοιμασμένη, θα με οδηγήσει το ένστικτό μου. Όμως, θέλω να την αντικρίσω και να πάρω τις απαντήσεις μου. Η αγάπη της οικογένειάς μου και η συμπαράσταση του κόσμου είναι η κινητήριος δύναμή μου. Στηρίζομαι σε αυτό για να βρίσκω δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίζω τον καθημερινό πόνο και τα προβλήματα υγείας που έχω.»!

Και υπογράμμισε η κοπέλα που δέχθηκε το οξύ πριν ενάμιση χρόνο και έχει υποβληθεί σε εννιά χειρουργικές επεμβάσεις και δίνει τον δικό της αγώνα: «Ως άνθρωπος και ως γυναίκα δε δέχομαι να υπάρχω σε μια χώρα που τα μέλη της τα κατακλύζουν δεισιδαιμονίες και μοχθηρά ένστικτα. Οφείλουμε στους εαυτούς μας και στους νέους μας να προβάλλουμε πρότυπα ανθρώπων με παιδεία και με τις βασικές ανθρώπινες αξίες όπως η ηθική, η ευγένεια, η ελευθερία και το δικαίωμα όλων μας στη ζωή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved