Ζένια Σολδάτου: Η πρώην παίκτρια του Power of love μιλά για την προφυλάκιση της συμπαίκτριας της
Media

Ζένια Σολδάτου: Η πρώην παίκτρια του Power of love μιλά για την προφυλάκιση της συμπαίκτριας της

Καλεσμένη στην εκπομπή T-Live στον ALPHA ήταν καλεσμένη σήμερα (14/9) η Ζένια Σολδάτου που είχε γίνει γνωστή στο Power of love.

Ήταν συμπαίκτρια με το μοντέλο που προφυλακίστηκε αφού είχε συλληφθεί για ναρκωτικά και μάλιστα οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις μετά το παιχνίδι.
«Με πήρε τηλέφωνο από τα κρατητήρια. Ήταν ψυχολογικά φορτισμένη, επικοινώνησε μαζί μας μετά την σύλληψη είχε ανάγκη να μας ακούσει γιατί πραγματικά ήμασταν σε κατάσταση σοκ για αυτό που έγινε. Χρειάζεται ανθρώπους δίπλα της σε αυτή την δύσκολη στιγμή, πιστεύω και υποστηρίζω ότι εμπλέκεται σε μια κατάσταση που δεν γνώριζε. Προχθές που είχα τα γενέθλιά μου ήταν καλεσμένη μαζί με τον σύντροφο της και ο γάμος θα γινόταν τον Οκτώβρη, μας το είχε ανακοινώσει.

Τον σύντροφο της τον ξέρω μόνο μέσω εκείνης, ήταν ένα ήσυχο παιδί δεν γνωρίζω αν ήταν κατά του γάμου οι γονείς της. Αυτά που διαβάζω στα social media, τα παιδιά ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, η φίλη μου μάλιστα έκανε 3 δουλειές δεν ήταν ότι δεν είχαν ανάγκη τα χρήματα, δεν έκαναν ταξίδια.

Η κοπέλα είναι κατά των ουσιών, δεν πίνει αλκοόλ δεν καπνίζει ξέρω ότι δεν είχε δοκιμάσει καν. Περιμέναμε μέχρι τελευταία στιγμή να βγει μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι προφυλακίστηκε. Αν ισχύει και έγινε αυτό, τι να πω ίσως ο έρωτας να είναι τυφλός», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζένια Σολδάτου.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved