GNTM 4: Την απέρριψαν αλλά ο Μπράτης έκανε την ανατροπή! Η παίκτρια που πήρε την Wild Card
Media

GNTM 4: Την απέρριψαν αλλά ο Μπράτης έκανε την ανατροπή! Η παίκτρια που πήρε την Wild Card

GNTM 4: Κέρδισε μια μοναδική ευκαιρία από τον Άγγελο Μπράτη αφού μετά από δυο απορρίψεις της έδωσε την wild card.

Και αυτή τη σεζόν, οι τέσσερις κριτές, έχουν στα χέρια τους, τη Wild Card, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια των audition. Κάθε κριτής έχει δικαίωμα να τη χρησιμοποιήσει μία και μοναδική φορά.

Να «το πάρει επάνω του» και να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον ή σε κάποια, να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η απόφαση της επιτροπής, ήταν αρχικά αρνητική!

Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου) η Ζενεβιέβ Μαζαρί χρησιμοποίησε πρώτη τη Wild Card και έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία σε μία υποψήφια παίκτρια, που τη συγκίνησε με την προσωπική της ιστορία και η οποία έδωσε ένα θετικό μήνυμα.

Σήμερα (14-09) ο Άγγελος Μπράτης έκανε χρήση της δικής τους κάρτας σε μια παίκτρια που τον εντυπωσίασε τόσο με την ομορφιά της και τη χάρης της όσο και με τον δυναμικό της χαρακτήρα.

Η Δομινίκη Μυστρίδου είναι πρωταθλήτρια Παγκρατίου Αθλήματος και της αρέσει να δοκιμάζει τις δυνατότητές της σε διάφορα πράγματα. Τώρα θέλησε να δοκιμάσει και τον χώρο του modeling και ο κριτής της έδωσε μια μοναδική ευκαιρία.

Δες την οντισιόν της στο βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved