Η έκπληξη του Πρωινού στην Ρίμα Μούσα από το Game of Chefs - Ξέσπασε σε κλάματα
Media

Η έκπληξη του Πρωινού στην Ρίμα Μούσα από το Game of Chefs - Ξέσπασε σε κλάματα

Game of Chefs: Η Ρίμα Μούσα, η παίκτρια που συγκλόνισε με την προσωπική της ιστορία στο σόου μαγειρικής, βρέθηκε στο Πρωινό. 

Στην κουζίνα του μαγειρικού σόου, ήθελε να ετοιμάσει ένα πιάτο που θα θύμιζε έντονα την πατρίδα της. Χαμογελαστή και ευδιάθετη, προσπάθησε να προλάβει τον χρόνο και να δημιουργήσει το πιάτο της.

Η εικόνα του, όμως, δεν ήταν αυτή που ήθελε να παρουσιάσει στους κριτές. Η οικογένειά της την περίμενε με αγωνία στο Family Room.

«Τους έχω χάσει όλους τους συγγενείς μου, δεν έχει μείνει κανένας. Έχουμε χάσει τα πάντα εκεί, τις περιουσίες μας, όλα. Τώρα στην Ελλάδα δεν ήρθα για να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια. Έχω δική μου επιχείρηση στην Αθήνα. Και ο σύζυγός μου είναι μάγειρας», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια και συγκίνησε τους κριτές.

Στο τέλος όμως αυτής της blind δοκιμασίας και μετά τη συνομιλία της παίκτριας μξμε τους σεφ, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τρεις κριτές με το πιάτο που ετοίμασε για εκείνους και με τρία όχι δεν πέρασε στην επόμενη φάση και γύρισε στην καθημερινότητά της.

Η ιστορία της παίκτριας συγκίνησε τους υπεύθυνους του καναλιού, οι οποίοι αποφάσισαν να της κάνουν μια έκπληξη.

H ίδια μίλησε στην εκπομπή για την συμμετοχή της στο Game of Chefs ενώ ξέσπασε σε δάκρυα όταν της ανακοινώθηκε η απόφαση της παραγωγής να της κάνουν ως δώρο την ανακαίνιση του καταστήματος της!

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved