Μενεγάκη: Δεν πάει ο νους σου τι έκανε αξημέρωτα - Το μήνυμα σε λάθος άνθρωπο και η επική απάντηση
Media

Μενεγάκη: Δεν πάει ο νους σου τι έκανε αξημέρωτα - Το μήνυμα σε λάθος άνθρωπο και η επική απάντηση

Επική γκάφα από την Ελένη Μενεγάκη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (15-09) η παρουσιάστρια θέλησε να εξομολογηθεί στον «αέρα» της εκπομπής της τι έκανε αξημέρωτα.

Όπως η ίδια εξήγησε κάθε πρωί στέλνει mail στους συνεργάτες της εκπομπής της προκειμένου να τους ζητήσει θέματα τα οποία θέλει να συζητήσει μαζί τους στην εκπομπή.

Σήμερα το πρωί λοιπόν αφού είδε ένα δημοσίευμα σχετικά με τη νέα ταινία του James Bond, ήθελε να στείλει mail στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για το πότε θα το παίξουν στην εκπομπή. Έστειλε ένα μήνυμα λοιπόν με τη φράση:

«Εμείς πότε» και το λινκ από το σχετικό δημοσίευμα που είχε δει.

Μόνο που το mail αυτό δεν το έστειλε στον συνεργάτη της αλλά σε έναν άλλον Θοδωρή, που δεν είναι άλλος από τον αδερφό της.

«Τι έκανα πάλι σήμερα το πρωί; Τη γνωστή μου ώρα, κατά τις 7. Μέσα στα πολλά που έδειχνα στην αρχισυντάκτριά μου, στέλνω κι ένα θέμα στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ήσυχη εγώ ότι το πήρε. “Εμείς πότε;” τον ρώτησα. Κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό μου και ήταν ο αδερφός μου και μου απαντάει “Κι εγώ αγάπη μου, έχω πεθυμήσει να πάμε ένα σινεμαδάκι. Όταν είσαι έτοιμη, μου λες”. Και σκέφτομαι ευτυχώς που δεν το πήρε κανένας άλλος, γιατί...

Αν πάρετε email από μένα, μπορεί να μην είναι για εσάς. Μην αγχωθείτε. Στη βιασύνη μου πάνω, θα το έχω στείλει λάθος»

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved