Άγριες Μέλισσες: Οι λεπτομέρειες στο νέο τρέιλερ που πολλοί είδαν αλλά λίγοι παρατήρησαν
Media

Άγριες Μέλισσες: Οι λεπτομέρειες στο νέο τρέιλερ που πολλοί είδαν αλλά λίγοι παρατήρησαν

Άγριες Μέλισσες: Το νέο τρέιλερ της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, λίγο πριν την πρεμιέρα, είναι συγκλονιστικό όμως κρύβει κάποιες λεπτομέρειες.

Λεπτομέρειες που πολλοί τηλεθεατές είδαν όμως λίγοι τις παρατήρησαν.
Μπορεί η Βιολέτα μας να μη φάνηκε σε κάποια σκηνή, τα πόδια της, όμως, πάτησαν τα χώματα του Διαφανίου. Ένα πλάνο από την επιστροφή της στο καφενείο με την βαλίτσα να αχνοφαίνεται, δείχνει ότι η Βιολέτα επιστρέφει δυναμικά, διψασμένη για εκδίκηση.

Επίσης, ο Ζάχος πηγαίνει να βρει την Ελένη Σταμίρη, η οποία βρίσκεται έξω από το σπίτι της. Ο Ζάχος Λυκογιάννης καταφθάνει με το στρατιωτικό του όχημα και την χαιρετά.
Εκεί, βλέπουμε έναν μεγάλο πάγκο με κάποια βαζάκια. Από το πλάνο καταλαβαίνει κανείς ότι η Λενιώ έχει στήσει τη νέα της επιχείρηση για να επιβιώσει.

Ο Τόλιας, ο Νέστορας, ο Άγγελος, ο Παπά Γρηγόρης και ο Προύσαλης ετοιμάζονται για το δικό τους χτύπημα, κατά της χούντας. Στόχος τους είναι να παραπλανήσουν τις αρχές, δείχνοντας πως είναι με το μέρος τους. Η πρώτη τους σύσκεψη μάλιστα γίνεται αργά το βράδυ, στο σπίτι του Άγγελου και της Σοφούλας. Στην πράσινη αυτή κουζίνα που αποτελεί ένα από τα νέα σκηνικά της σειράς.

Ο Άγγελος, σε μία σκηνή της σειράς, δε φοράει την στολή του. Φοράει ένα λευκό πουκάμισο, με ένα όπλο να τον σημαδεύει στο κεφάλι. Το τοπίο πίσω του είναι αρκετά γνώριμο. Μοιάζει πολύ με αυτό που αγναντεύει ο Λάμπρος, στην εξορία.

Άραγε αυτό είναι το Διαφάνι ή η Λέρος; Ο Άγγελος ακολουθεί τον Λάμπρο, τον Μπάμπη και τον Προκόπη ή μένει πίσω παλεύοντας για το αγαπημένο του χωριό; Μένει να μας λυθεί η απορία στα επεισόδια.

«Δεν θα μιλάμε απλώς για ποινή φυλάκισης Μυρσίνη», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας των Σεβαστών στην Μυρσίνη, δείχνοντας ότι στα νέα επεισόδια θα ανοίξουν και δικαστικές υποθέσεις.

Υποθέσεις από το παρελθόν, ή καινούργιες;

Δείτε το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved