Άγριες μέλισσες: Έρωτες, μίση, εκδικήσεις και διαμάχες στη σκιά της Χούντας
Media

Άγριες μέλισσες: Έρωτες, μίση, εκδικήσεις και διαμάχες στη σκιά της Χούντας

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου των «Άγριων Μελισσών», διαβάστε όσα Θα δούμε να συμβαίνουν στο Διαφάνι και στη ζωή όλων των ηρώων.

Γνωρίστε τα νέα πρόσωπα, αλλά και πώς αυτά θα προκαλέσουν ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις.

Ελένη: Η ζωή της Ελένης, μετά την ημέρα του πραξικοπήματος, θα μετατραπεί σε εφιάλτη. ΟΛάμπρος θα εξοριστεί στη Λέρο και εκείνη θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο των γεγονότων, αφού στο σπίτι των Σεβαστών έρχεται να εγκατασταθεί με την οικογένειά του ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο αδελφός του Αχιλλέα, αρχηγός των Αβάντων, που σκοτώθηκε στο σπίτι των Σταμίραινων στο τέλος του δεύτερου κύκλου της σειράς. Σε αυτή τη νέα, σκοτεινή περίοδο, ένας άντρας από το παρελθόν θα μπορούσε να αποδειχθεί ο καλύτερος σύμμαχος της Ελένης. Πρόκειται για τον Ζάχο Λυκογιάννη, με τον οποίο, κατά τη δεκαετή απουσία του Λάμπρου, η Ελένη είχε έρθει πιο κοντά, ένα βήμα πριν αρραβωνιαστούν.

Ασημίνα: Η Ασημίνα έχει πια την επιμέλεια του μικρού Σέργιου και είναι σε διάσταση με τον Νικηφόρο. Για χάρη του παιδιού, προσπαθούν να διατηρούν μια καλή επικοινωνία, η σχέση τους όμως θα περάσει από σαράντα κύματα. Η ίδια θα θελήσει να κάνει μια αλλαγή στη ζωή της και πιάνει δουλειά στα γραφεία μιας εφημερίδας της Λάρισας, ως γραμματέας. Η γνωριμία της, όμως, με τον εκδότη της εφημερίδας, Πέτρο Ορφανίδη, θα την οδηγήσει σε άγνωστα μονοπάτια, που θα τη φέρουν αντιμέτωπη με μεγάλα διλήμματα και αποφάσεις.

Δρόσω: Η Δρόσω δουλεύει στο πλευρό της Ουρανίας, που τώρα έχει φτιάξει τη δική της μπουτίκ ρούχων στο Διαφάνι. Έχει χωρίσει με τον Κωνσταντή, κάτω από το βάρος των γεγονότων του τέλους του δεύτερου κύκλου της σειράς. Ενώ και οι δύο καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον, οι δρόμοι τους συναντιούνται και πάλι. Η γνωριμία της με τον γιο του Ακύλα, τον Λευτέρη, θα την οδηγήσει στον δρόμο του θεάτρου και του κινηματογράφου, που εκείνη την εποχή γνώριζε μεγάλη άνθηση.

Λάμπρος: Ο Λάμπρος, με την έλευση της δικτατορίας και του Μεγαρίτη στο χωριό, θα έρθει αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο του καθεστώτος. Ενώ όλα όσα ονειρευόταν για το υπόλοιπο της ζωής του με την Ελένη έμοιαζαν τόσο κοντά, ξαφνικά ακόμη μία φορά θα μοιάζουν ένα μακρινό όνειρο. Θα βρεθεί εξόριστος στη Λέρο και παρά τις προσπάθειες της Ελένης να αποδείξει πως ο άντρας της δεν είναι τίποτε απ’ όσα τον κατηγορούν, εκείνος για να την προστατεύσει θα θέσει τον εαυτό του σε μεγάλο κίνδυνο...

Δούκας: Ο Δούκας ζει πια μόνιμα με τη Μυρσίνη στο αρχοντικό τους στη Λάρισα. Η έλευση της δικτατορίας θα φέρει τον Δούκα και πάλι στο προσκήνιο. Πολιτικοί, αλλά και κεντρικά πρόσωπα της νέας εξουσίας θα ήθελαν να τον έχουν στο πλευρό τους και να συνεργαστούν μαζί του. Το ίδιο εποφθαλμιά και ο Ακύλας, που με αφορμή τον γάμο του Μελέτη και της κόρης του, επιχειρεί να βρει στον Δούκα ένα νέο σύμμαχο. Ο ίδιος, όμως, σύντομα, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα εγκλήματα του παρελθόντος. Η δίκη του για τον θάνατο του Θέμελη πλησιάζει.

Μυρσίνη: Η Μυρσίνη προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα ζωή της, αλλά η απομάκρυνση των παιδιών της σκιάζει κάθε χαρά της. Με αφορμή την επικείμενη δίκη του Δούκα, η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να προσεγγίσει και πάλι τα παιδιά της και να ξαναενώσει την οικογένειά τους. Δεν καλοβλέπει την οικογένεια Μεγαρίτη, όμως κάποια στιγμή θα καταλάβει ότι αυτό που την ενώνει με τον Ακύλα είναι η αμοιβαία αντιπάθειά τους προς τις Σταμίραινες. Γιατί στην πραγματικότητα θεωρεί ότι δεν έχει αποδοθεί ακόμη πραγματική δικαιοσύνη για τον χαμό του παιδιού της...

Νικηφόρος: Η δικτατορία τον βρίσκει να εργάζεται ως σύμβουλος του νομάρχη Θεσσαλίας, του γράφει λόγους και είναι το δεξί του χέρι. Παράλληλα, έχει ανοίξει μαζί με τον Κωνσταντή ένα νυχτερινό κέντρο στη Λάρισα. Η τοποθέτηση ενός νέου καθεστωτικού νομάρχη θα τον φέρει αντιμέτωπο με νέες εξελίξεις και αποφάσεις. Αποφεύγει, όμως, κάθε επαφή με τους γονείς του, παρόλο που το όνομα του Δούκα Σεβαστού μετράει περισσότερο από ποτέ και τον φέρνει σε πλεονεκτική θέση έναντι άλλων.

Κωνσταντής: Ο Κωνσταντής ζει με τον Νικηφόρο στη Λάρισα, όμως περνάει δύσκολα. Από τη μία ο χωρισμός του με τη Δρόσω, από την άλλη η απόρριψη των γονιών του και η διάλυση της φιλίας του με τον Μελέτη τον έχουν αφήσει μετέωρο. Πνίγει την πίκρα του στο αλκοόλ, παρά τις προσπάθειες του Νικηφόρου να τον συνεφέρει. Μια νέα, επιπόλαιη σχέση που συνάπτει του μοιάζει να είναι η ιδανική λύση για να ξεπεράσει τη Δρόσω. Ωστόσο, είναι δύσκολο να την ξεχάσει και να προχωρήσει.


Πηνελόπη: Τα γεγονότα και οι εξελίξεις θα οδηγήσουν την Πηνελόπη και πάλι πίσω στην Ελλάδα, από το Παρίσι. Οι γονείς της θα έρθουν αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο μιας πραγματικής κυρίας Γραμματικού. Η επιστροφή της θα φέρει ξανά αναστάτωση και στη ζωή του Μελέτη...

Μελέτης: Ο Μελέτης μένει στο σπίτι των Σεβαστών, χωρίς να νοιάζεται καθόλου για την κατακραυγή του χωριού. Ετοιμάζεται να παντρευτεί με την Κορίνα, την κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη, και προτείνει στον μέλλοντα πεθερό του να μείνουν όλοι μαζί στο σπίτι. Μεγάλο κενό αφήνει η απόσταση που έχει βάλει ανάμεσά τους ο Κωνσταντής και του έχει στοιχίσει ιδιαίτερα. Είναι ο μοναδικός συνδετικός κρίκος της οικογένειας Μεγαρίτη και του Διαφανίου με τους Σεβαστούς.

Ζάχος Λυκογιάννης: Ο Ζάχος Λυκογιάννης έρχεται στο Διαφάνι ύστερα από πολύχρονη απουσία. Όταν ο Λάμπρος εγκατέλειψε την Ελένη για περίπου δέκα χρόνια, ο Ζάχος στάθηκε δίπλα της. Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και ένα βήμα πριν αρραβωνιαστούν. Τώρα, ο Ζάχος επιστρέφει ως ταγματάρχης, αλλά και ως ένθερμος υποστηρικτής του καθεστώτος. Από την πρώτη στιγμή, θα έρθει αντιμέτωπος με την υπόθεση του Λάμπρου και θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα μεγάλο δίλημμα. Τι θα συμβεί, όμως, όταν θα πρέπει να επιλέξει στρατόπεδο; Θα προτιμήσει να στηρίξει την Ελένη, που πάντα αγαπούσε, ή τις πεποιθήσεις του και τους συντρόφους του;

Ακύλας Μεγαρίτης: Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι εργολάβος, με ισχυρές σχέσεις με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων. Μαθαίνοντας για τον χαμό του αδελφού του στο τέλος του δεύτερου κύκλου της σειράς, έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μη μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του. Οι εξαιρετικές σχέσεις του με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίκτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα σχέδιά του.

Ζωή Μεγαρίτη: Η Ζωή Μεγαρίτη είναι η σύζυγος του Ακύλα, η οποία εδώ και χρόνια ζει μέσα σε έναν γάμο που την καταπιέζει. Σύντομα, θα βρει παρηγοριά σε έναν απαγορευμένο έρωτα. Όμως, ο έρωτός της θα μπει στο στόχαστρο και θα αποτελέσει παγίδα τόσο για την ίδια όσο και για τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε. Υπερπροστατευτική με τον γιο της, τον Λευτέρη, προσπαθεί να είναι πάντα η φωνή της συμφιλίωσης ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του. 0 επικείμενος γάμος της κόρης της με τον Μελέτη δεν τη βρίσκει σύμφωνη, αλλά πάνω απ' όλα την ενδιαφέρει η ευτυχία της κόρης της.

Πέτρος Ορφανίδης: Ο Πέτρος Ορφανίδης είναι I εκδότης της εφημερίδας «Ηχώ της Θεσσαλίας». Άνθρωπος ζεστός, ιδεαλιστής, ευγενής. Η εφημερίδα του αποφεύγει πολιτικές τοποθετήσεις. Δείχνει σαν να μη θέλει να μπλεχτεί στους επικίνδυνους καιρούς που ζει, όμως σύντομα θα αποκαλύψει μια άλλη πλευρά του εαυτού του. Η Ασημίνα θα πιάσει δουλειά στην εφημερίδα του ως γραμματέας. Στο πλευρό του, θα ανακαλύψει έναν νέο κόσμο και θα οδηγηθεί μπροστά σε μεγάλα διλήμματα...

Αιμιλία Λειβαδά (Μαρία Καλλιμάνη): Αδελφή της Ζωής Μεγαρίτη. Διορίζεται με τη βοήθεια του καθεστώτος, ως νέα δασκάλα, στη θέση του Λάμπρου. Σκληρή, άκαμπτη, συντηρητική και πουριτανή ως το κόκαλο, κάνει δύσκολη τη ζωή της αδελφής της, αλλά και του χωριού με τη στάση της. Θαυμάζει και υπερασπίζεται τον Ακύλα, θεωρώντας τον πρότυπο ηθικής.

Λευτέρης Μεγαρίτης (Δημήτρης Τσίκλης): Έχει συγκρουσιακό σχέση με τον πατέρα του, Ακύλα. Ο τελευταίος τον βάζει να δουλέψει στο γραφείο του νομάρχη στη Λάρισα. Εκεί αρχίζει να ασχολείται με τα πολιτιστικά. Η γνωριμία του με τη Δράσω θα είναι καταλυτική για τη μετέπειτα πορεία του.


Κορίνα Μεγαρίτη (Στέλλα Ψαρουδάκη): Λατρεύει τον πατέρα της, Ακύλα, και είναι έτοιμη να ακολουθήσει τις εντολές του και τα όνειρά του για το μέλλον της. Είναι πολύ ερωτευμένη με τον Μελέτη και θέλει να παντρευτούν. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί αντιμέτωπη με το παρελθόν του. Η επιστροφή της Πηνελόπης μπορεί να φέρει στην επιφάνεια το ένοχο μυστικό τους...

Πηγή: MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved