Ο Γιατρός: Τα νέα που φέρνει ο Τάνζου ξαφνιάζουν τους πάντες στο νονοκομείο
Media

Ο Γιατρός: Τα νέα που φέρνει ο Τάνζου ξαφνιάζουν τους πάντες στο νονοκομείο

Ο Γιατρός, Η Ιστορία ενός θαύματος: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (16/9) της σειράς του ΣΚΑΙ;

Όλοι αγωνιούν για την έκβαση της επέμβασης του Ντορούκ. Ο Αλί είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει όλους τους φόβους του για χάρη της Νάζλι, και η αγάπη του για αυτή είναι τόσο μεγάλη που τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Όμως μια αναπάντεχη εξέλιξη αλλάζει ξαφνικά όλα τα δεδομένα: ο Φέρμαν ανακοινώνει στον Αλί ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει το Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ, και μάλιστα τον προσκαλεί να πάει κι αυτός μαζί του! Εν τω μεταξύ, τα νέα που φέρνει ο Τάνζου ξαφνιάζουν τους πάντες στο νονοκομείο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος» που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ είδαμε...


Ο Ντορούκ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να αφαιρέσει τη σφαίρα από τον εγκέφαλό του. Ο Μουχσίν μαζί με τον Αλί προετοιμάζουν τη στρατηγική τους για το δύσκολο χειρουργείο, που μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη ή ακόμη και να στοιχίσει τη ζωή του Ντορούκ. Εν τω μεταξύ, ο Αλί προσπαθεί να επανορθώσει και πηγαίνει σπίτι της Νάζλι για να περάσουν τη νύχτα μαζί. Ένας νέος ασθενής στο νοσοκομείο δημιουργεί προβλήματα σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved