Big Brother: To ξέσπασμα της Μαίρης, η συγγνώμη από τον Steve και η αποχώρηση του αγρότη Στέφανου!
Media

Big Brother: To ξέσπασμα της Μαίρης, η συγγνώμη από τον Steve και η αποχώρηση του αγρότη Στέφανου!

Big Brother: Πολλές ανατροπές είχε το αποψινό επεισόδιο, ακόμα και μία αποχώρηση!

Η ένταση ανάμεσα στη Μαίρη και τον Steve δεν λέει να κοπάσει και στο αποψινό επεισόδιο είδαμε εκείνη να ξεσπάει σε κλάματα. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ο Νίκος ξεκαθάρισε στη Μαίρη ότι θέλει να πάρει θέση και έπιασε τον Steve προτείνοντάς του να ζητήσει συγγνώμη σε εκείνη. Δείτε τι είπαν οι δύο άντρες:

O Steve άκουσε τον Νίκο αλλά και αργότερα τον Παναγιώτη και πράγματι πήγε και ζήτησε συγγνώμη στη Μαίρη, μόνο όμως για τη χειρονομία που είχε κάνει καθώς όπως ξεκαθάρισε, δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Στη συνέχεια ο Steve θέλησε να ξεκαθαρίσει για ακόμα μία φορά τη σχέση του με τη Σύλια. Της ζήτησε να μιλήσουν και τελικά έβαλαν "κάτω" όλα τα περιστατικά ανάμεσά τους και έλυσαν πολλές παρεξηγήσεις. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Είχαμε όμως και μία αποχώρηση. Ο Στέφανος είχε 24 ώρες για να σκεφτεί αν θέλει ή όχι να παραμείνει στο παιχνίδι. Τελικά ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει και έτσι χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και φυσικά το όνειρο του επάθλου του ριάλιτι. Δείτε τη στιγμή της αποχώρησής του:

Ο Μεγάλος Αδελφός έκανε αυστηρή σύσταση σε Παναγιώτη και Στηβ για το μοίρασμα του χρηματικού επάθλου. Οι δύο παίκτες έσπευσαν να δικαιολογηθούν στον Big Brother λέγοντας πως έκαναν πλάκα όμως εκείνος ήταν πολύ σαφής. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved