Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο λόγος που εξοργίστηκε έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου
Media

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο λόγος που εξοργίστηκε έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου

Δύσκολη μέρα ήταν η χθεσινή ημέρα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία βρήκε τη δύναμη να παραστεί στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσει τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή.

Ωστόσο εκείνη δεν είχε το θάρρος να σταθεί απέναντί της στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, είναι αποφασισμένη να κοιτάξει στα μάτια την 37χρονη απαιτώντας να μάθει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την πράξη. Γιατί της πέταξε το βιτριόλι;

Έξω από το δικαστήριο είχαν μαζευτεί δεκάδες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να εμφανίζεται με τη μάσκα της στο πρόσωπο, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Ωστόσο, συνέβη κάτι εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου που την εξόργισε. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε το Happy Day, σε ένα διάλειμμα της δίκης, η Ιωάννα και οι δικηγόροι της είχαν αποσυρθεί και συζητούσαν, όταν κατάλαβαν ότι ένας νεαρός, που δεν είχε σχέση ούτε με τους δημοσιογράφους, ούτε με τους φωτορεπόρτερ, ξεκίνησε να την τραβάει φωτογραφίες.

Η πλευρά της Ιωάννας, αλλά και η ίδια η κοπέλα του ζήτησαν να διαγράψει τις φωτογραφίες, υπήρξε ένταση, ενώ και το δικαστήριο, παρά το γεγονός ότι συνέβη εκτός της αίθουσας, τον κάλεσε να διαγράψει τα στιγμιότυπα και να αποχωρήσει.

Παράλληλα, η Ιωάννα, κατά την άφιξή της στο Μικτό Ορκωτό είχε σκοπό να προχωρήσει σε δηλώσεις, ωστόσο δεν περίμενε την κατάσταση που αντίκρυσε, με τον κόσμο που βρέθηκε απ’ έξω, τρομοκρατήθηκε και γι αυτό δεν μίλησε.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved