Αντιγόνη Φρυδά: «Στον «Ήλιο» έρχονται μεγάλες ανατροπές»
Media

Αντιγόνη Φρυδά: «Στον «Ήλιο» έρχονται μεγάλες ανατροπές»

Η Αντιγόνη Φρυδά φέτος κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση πρωταγωνιστώντας στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος».

Η Αντιγόνη Φρυδά, η οποία υποδύεται την Ελπίδα, μιλάει για την ηρωίδα που ενσαρκώνει, ενώ αποκαλύπτει αν είχε κάποιον ενδοιασμό όταν δέχτηκε την πρόταση για το σίριαλ, «Ήλιος».

Πώς προέκυψε η πρόταση για να πρωταγωνιστήσετε φέτος στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤΙ «Ήλιος»...

Η Ηρώ Γάλλου, η υπεύθυνη διανομής ρόλων της σειράς για τον δεύτερο κύκλο, με πρότεινε στους συντελεστές της σειράς και της είμαι πραγματικά ευγνώμων!

Είχατε κάποιον ενδοιασμό δεδομένου ότι πρόκειται για μια καθημερινή σειρά με πολύωρα γυρίσματα;

Φυσικά! Πολλούς! Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε τηλεοπτική παραγωγή. Τρομοκρατήθηκα όταν μετά το δοκιμαστικό οι συντελεστές και το κανάλι ήταν θετικοί και ήθελαν να προχωρήσουμε. Δεν ήξερα αν θα καταφέρω να αντεπεξέλθω σε κάτι τόσο καινούργιο και ταυτόχρονα τόσο εντατικό, όπως είναι τα γυρίσματα μιας καθημερινής σειράς. Τώρα που έχουμε ξεκινήσει, ευχαριστώ τους συντελεστές και τους συναδέλφους μου που, παρά τον εντατικό ρυθμό, κάνουν αυτή τη δουλειά μια υπέροχη εμπειρία.

Στη σειρά υποδύεστε την Ελπίδα. Τι χαρακτήρας είναι;

Η Ελπίδα είναι ένα κορίτσι ειλικρινές, αυθόρμητο, παρορμητικό, ίσως λίγο ευέξαπτο, που αγαπάει τη δουλειά της και υπερασπίζεται το δίκαιο με αυτοθυσία. Διαθέτει ένα υψηλό αίσθημα ευθύνης, που την κάνει αυστηρή με τον εαυτό της, ενώ μοιάζει να είναι σκληρή και απροσπέλαστη. Στην πραγματικότητα, είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και τρυφερή, αλλά χρειάζεται χρόνο με τους ανθρώπους μέχρι να τους εμπιστευτεί και να «εξημερωθεί».

Έχετε κοινά στοιχεία με την ηρωίδα;

θα έλεγα πως ναι. Σίγουρα, στην προσπάθειά μου να την καταλάβω και να την υποδυθώ δανείζω πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου σε αυτήν. Πέρα όμως από αυτό, καταλαβαίνω ότι μοιραζόμαστε ένα κοινό αίσθημα ευθύνης και ανάγκης να επιλύουμε τα προβλήματα και να υπερασπιζόμαστε αυθόρμητα, ακόμη και άτσαλα, το δίκαιο. Επίσης, μπορώ κι εγώ να γίνω εξαιρετικά παρορμητική και θερμοκέφαλη!

Τι είναι αυτό που την οδηγεί στην Καβάλα;

Η υπόθεση ενός παιδιού που κατηγορείται για τη δολοφονία των γονιών του.

Η ίδια γνωρίζει τον Δημήτρη από το παρελθόν. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση - συνεργασία τους;

Η Ελπίδα και ο Δημήτρης γνωρίζονται από τη σχολή. Είχαν τότε μια πολύ σύντομη σχέση και έκτοτε δεν είχαν επικοινωνήσει ξανά, μέχρι που η Ελπίδα έρχεται στην Καβάλα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Υπάρχουν αρκετές συγκρούσεις, καθώς και οι δύο είναι επίμονοι, ισχυρογνώμονες και εξαιρετικά αφοσιωμένοι στη δουλειά τους, αλλά ο στόχος τους να φτάσουν στην αλήθεια είναι κοινός και καταφέρνουν να συνεργαστούν παρά τις όποιες κόντρες και δυσκολίες.

Η Ελπίδα κρύβει μυστικά;

Αλίμονο. Ποιος δεν κρύβει! Μιλάει πολύ λίγο για την προσωπική της ζωή και το παρελθόν της, ενώ επιμένει να θέτει τη δουλειά της συνεχώς σε προτεραιότητα. Αυτό από μόνο του φανερώνει έναν άνθρωπο που κουβαλάει μυστικά και πληγές που δεν θέλει ή δεν αντέχει να μοιραστεί.

Τι να περιμένουμε από τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ήλιος»;

Μεγάλες ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις, είπε η Αντιγόνη Φρυδά στο περιοδικό Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved