Το αύριο μας ανήκει: Το απρόσμενο περιστατικό που φέρνει απίστευτη ανατροπή
Media

Το αύριο μας ανήκει: Το απρόσμενο περιστατικό που φέρνει απίστευτη ανατροπή

Το αύριο μας ανήκει: Ένα απρόσμενο και συγκλονιστικό περιστατικό αναμένεται να ταράξει την ηρεμία της οικογένειας Ντάλα.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το αύριο μας ανήκει» θα δούμε πως ο εγγονός του δημάρχου, ο Κωστής, κατηγορείται για βιασμό...

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην καθημερινή σειρά του MEGA «Το αύριο μας ανήκει». Ένα από τα γεγονότα που θα μας απασχολήσουν αρκετά έχει να κάνει με ένα σκάνδαλο που ξεσπά στην τοπική κοινωνία και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την οικογένεια Ντάλα. Ολα ξεκινούν όταν ο εγγονός του Μένιου και γιος της Φανής, ο Κωστής, πηγαίνει σε ένα πάρτι. Η βραδιά, όμως, εξελίσσεται σε εφιάλτη τόσο για τον νεαρό όσο και για τη φίλη του, τη Βένια. Σύμφωνα με τις εξελίξεις, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, η κοπέλα κατά τη διάρκεια της βραδιάς πέφτει θύμα βιασμού. Η ίδια, όταν ανακτά τις αισθήσεις της, δεν θυμάται τι συνέβη και πιστεύει πως ο άνθρωπος που τη βίασε δεν είναι άλλος από τον Κωστή. Όμως ούτε ο νεαρός θυμάται τι ακριβώς έγινε την προηγούμενη νύχτα. Ωστόσο, είναι βέβαιος πως ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ύστερα από όσα πέρασε, ενώ σύντομα όλοι μαθαίνουν για αυτό που έγινε στο μοιραίο πάρτι. Η Αστυνομία αναλαμβάνει να ερευνήσει αμέσως την υπόθεση με στόχο να συλλάβει τον βιαστή της Βένιας.

Στην πρώτη της κατάθεση εκείνη ψελλίζει πως ο Κωστής τής επιτέθηκε και τη βίασε. Η είδηση αυτή σκάει σαν βόμβα και η οικογένεια Ντάλα αναστατώνεται ιδιαίτερα. Ούτε η μητέρα του ούτε και ο παππούς του μπορούν να πιστέψουν πως ο νεαρός κατηγορείται για βιασμό. Παράλληλα, εκείνος είναι σαστισμένος και φοβισμένος, ενώ θέλει να μιλήσει με τη Βένια.

Μάλιστα, η Φανή αντιδρά έντονα στις κατηγορίες και απειλεί με μηνύσεις μιας και είναι σίγουρη πως ο γιος της δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο και πως τον έχουν μπλέξει! Τα πράγματα, όμως, εξελίσσονται πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα η Αστυνομία να καλεί στο τμήμα τον Κωστή για να δώσει κατάθεση. Την ίδια στιγμή, ο Ντάλας ενημερώνεται για αυτή την εξέλιξη και σαστίζει, ενώ αυτό το σκάνδαλο γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης. Από την άλλη, η Βένια πιέζει τον εαυτό της να θυμηθεί όσα συνέβησαν, αλλά μάταια, ενώ ο Κωστής αφήνεται προς το παρόν ελεύθερος. Κι ενώ ο Λευτέρης με τη Στέλλα συνεχίζουν τις καταθέσεις και από άλλους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πάρτι, ξαφνικά έχουν μία πληροφορία που ανατρέπει τα δεδομένα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved