Elif: Η επιστροφή και η μεγάλη εκδίκηση
Media

Elif: Η επιστροφή και η μεγάλη εκδίκηση

Elif: Ανατρεπτικά τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Star. 

Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη και οι ήρωες της σειράς Elif θα περάσουν δύσκολα.

Άγρια κόντρα με τη Χουμεϊρά. Η Ρανά επιστρέφει και αποφασίζει να διαλύσει τους Χακτανίρ, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης. Μάλιστα, θα τα καταφέρει. Ωστόσο, η Χουμεϊρά θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της και είναι αποφασισμένη να μην της επιτρέψει να έχει εξουσία.

Η Ρανά, αφού πήρε από τον Ταρίκ τις μετοχές που ανήκαν στη Χουμεϊρά, καθώς επίσης και τα χρήματά του, αποφάσισε για λίγο καιρό να απομακρυνθεί. Ωστόσο, όχι για να αφήσει σε ησυχία τους Χακτανίρ, αλλά προκειμένου να ετοιμάσει τα επόμενα σχέδια εναντίον τους, θέλει να τους διαλύσει οικονομικά και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει. Την ίδια ώρα, στην εταιρεία, καταφτάνει ο νέος γενικός διευθυντής, ο Μαχίρ. 0 άντρας, τον οποίο ο Κερέμ εμπιστεύεται απόλυτα, δείχνει από την πρώτη στιγμή πως κρύβει τα δικά του μυστικά. Μάλιστα, δεν θα αργήσουμε να δούμε πως ο Μαχίρ συνεργάζεται με την Κιγιμέτ, προκειμένου να καταστρέφουν τους Χακτανίρ. Ωστόσο, η παρουσία του στην εταιρεία δεν θα περάσει απαρατήρητη από τη Ρανά, η οποία ψάχνει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Μαθαίνοντας πως ο Μαχίρ λαμβάνει πια τις πιο σημαντικές αποφάσεις, του κλείνει ένα ανώνυμο ραντεβού εκτός εταιρείας. Η Ρανά εμφανίζεται και του συστήνεται κάνοντας από την πρώτη στιγμή γνωστές τις προθέσεις της. Θέλει να διαλύσει τους Χακτανίρ και να πάρει εκείνη τα ηνία της επιχείρησης.

Ξέρει πως μόνη της δεν θα μπορέσει να τα καταφέρει και γι' αυτό ψάχνει συμμάχους. Και γνωρίζει πως δεν υπάρχει καλύτερος από τον Μαχίρ. Εκείνος ξαφνιάζεται από την παρουσία της και όσα του λέει, ενώ όταν επιστρέφει στην εταιρεία αρχίζει να ερευνά τόσο για εκείνη όσο και για τον Ταρίκ και τη σχέση τους. Ωστόσο, η Ρανά είναι αποφασισμένη να γίνει ισχυρή και να αποκτήσει εξουσία. Μάλιστα, όπως θα δούμε, σιγά σιγά με τις κινήσεις της θα κερδίσει έδαφος και θα καταφέρει σχεδόν να εκτοπίσει τόσο τον Κερέμ όσο και τη Χουμεϊρά από την επιχείρηση.

Εκείνη θα παίρνει τις αποφάσεις και η εταιρεία Χακτανίρ δεν θα είναι όπως ήταν παλιά. Ωστόσο, η Χουμεϊρά θα προσπαθήσει να ανακτήσει την αυτεπεποίθησή της και τις δυνάμεις της και θα εξελιχθεί σε μία δυναμική γυναίκα. Οι δυο τους, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, θα έρθουν σε άγρια κόντρα και η Χουμεϊρά είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να ξαναπάρει τα ηνία της εταιρείας της οικογένειάς της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved