Η γη της ελιάς: Η σχέση που δεν περίμενε κανείς θα «φουντώσει» τη διχόνοια
Media

Η γη της ελιάς: Η σχέση που δεν περίμενε κανείς θα «φουντώσει» τη διχόνοια

Η γη της ελιάς: Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega. 

Η μεγάλη ανατροπή, στη σειρά «Η γη της ελιάς», έρχεται. Η σχέση που δεν περίμενε κανείς ξεκινάει και αυτό θα κάνει τη διχόνοια των δυο οικογενειών ακόμη μεγαλύτερη.

Ο Φίλιππος, μετά τον τραγικό θάνατο του πατέρα του και της αδελφής του, πιέζεται από τη μητέρα του να σκοτώσει τον Στέφανο, αφού Θεωρεί ότι εκείνος ή κάποιος άλλος από την οικογένειά του ευθύνεται. Ο πρώτος, όπως θα δούμε προσεχώς, όχι μόνο δεν κάνει νέα απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, αλλά έρχεται πιο κοντά με την αδελφή του, τη Βασιλική, με την οποία γίνονται ζευγάρι!

Μία από τις ιστορίες που μας έχουν απασχολήσει στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» είναι η αναζωπύρωση μίας παλιάς βεντέτας ανάμεσα στις οικογένειες Στεφανέα και Καπερνάρου. Όλα ξεκίνησαν μετά τον τραγικό θάνατο του Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα, με τη σύζυγο και μητέρα Χάιδω να θεωρεί ότι πίσω από αυτό το συμβάν κρύβεται κάποιος από την άλλη οικογένεια. Έκτοτε η εκδίκηση είναι μονόδρομος.

Κι ενώ ο γιος της Φίλιππος έκανε μία αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Στέφανου Καπερνάρου, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, αρχίζει να έρχεται πιο κοντά με την αδελφή του, τη Βασιλική. Οι δυο τους, ύστερα από κάποια απρόσμενα περιστατικά που συνέβησαν μεταξύ τους στο παρελθόν, αποφασίζουν να κάνουν μια συζήτηση. Εκείνη τη στιγμή, όμως, πιάνει ξαφνικά καταιγίδα και ο νεαρός, θέλοντας να την προστατεύσει, της δίνει το μπουφάν του και την αγκαλιάζει τρυφερά. Αμέσως επικρατεί μια αμηχανία ανάμεσά τους. Παρ' όλα αυτά, ο Φίλιππος και η Βασιλική δεν αργούν να κανονίσουν να βγουν το πρώτο τους ραντεβού. Όταν ο πρώτος ενημερώνει τη μητέρα του ότι θα βγει ραντεβού, δεν της αναφέρει με ποια κοπέλα και εκείνη παραξενεύεται ιδιαίτερα με τη μυστικοπάθεια που τον έχει πιάσει. Λίγη ώρα μετά, λοιπόν, οι δύο νέοι συναντιούνται και βγαίνουν μία βόλτα με το αυτοκίνητο σε ερημική τοποθεσία, προκειμένου να μη διακινδυνεύσουν να τους δει κάποιος κάτοικος από το χωριό και το μάθουν όλοι. Κυρίως δε οι γονείς τους, που θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια για να μην είναι ποτέ μαζί.

Οι δυο τους αποφασίζουν να γίνουν ζευγάρι. Κάποια στιγμή, όπως είναι σταματημένοι με το αυτοκίνητο, ο Φίλιππος αποπειράται να πάει τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο. Να κάνουν έρωτα. Η Βασιλική τον αποτρέπει, αφού θεωρεί ότι είναι νωρίς για να συμβεί κάτι τέτοιο και δεν νιώθει έτοιμη. Μία επιθυμία που γίνεται σεβαστή. Αργότερα, εκείνος τη γυρίζει στο σπίτι του Αποστόλη, όπου μένει προσωρινά, καθώς δεν θέλει να επιστρέφει στο πατρικό της και να ανεχτεί τις προσβολές και τις λεκτικές επιθέσεις της μητέρας της, Αρετής, και ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Μόνο που εκεί βλέπει κάποιος τη Βασιλική να φιλιέται με έναν άντρα, χωρίς να μπορεί να διακρίνει το πρόσωπό του, και την επόμενη μέρα ενημερώνει την Αρετή. Η τελευταία, φυσικά, σαστίζει και, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, πηγαίνει αμέσως να κάνει μια σοβαρή κουβέντα με την κόρη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved