Ο Γιατρός: Ο Φέρμαν μαζί με τον Αλί καταφέρνουν το ακατόρθωτο
Media

Ο Γιατρός: Ο Φέρμαν μαζί με τον Αλί καταφέρνουν το ακατόρθωτο

Ο Γιατρός, Η Ιστορία ενός θαύματος: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (17/9) της σειράς του ΣΚΑΙ;

Η κατάσταση της κόρης του Τάνζου είναι κρίσιμη αλλά εκείνος αρνείται να δει την πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, ο Φέρμαν μαζί με τον Αλί καταφέρνουν το ακατόρθωτο. Η χαρά της Νάζλι για τα μεγάλα βήματα που έχουν γίνει στη σχέση της με τον Αλί μετριάζεται, καθώς εκείνος αρχίζει για πρώτη φορά να σκέφτεται ένα μέλλον διαφορετικό απ’ ό,τι είχαν σχεδιάσει. Ο Αλί ανακοινώνει στη Βουσλάτ ότι σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει τον Φέρμαν σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, κι εκείνη γίνεται έξαλλη στην ιδέα να τον χάσει. Προκειμένου να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη, θα δοκιμάσει τα πάντα: επιτίθεται στον Φέρμαν και προσπαθεί να επηρεάσει συναισθηματικά τον Αλί.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος» που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ είδαμε...


Όλοι αγωνιούν για την έκβαση της επέμβασης του Ντορούκ. Ο Αλί είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει όλους τους φόβους του για χάρη της Νάζλι, και η αγάπη του για αυτή είναι τόσο μεγάλη που τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Όμως μια αναπάντεχη εξέλιξη αλλάζει ξαφνικά όλα τα δεδομένα: ο Φέρμαν ανακοινώνει στον Αλί ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει το Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ, και μάλιστα τον προσκαλεί να πάει κι αυτός μαζί του! Εν τω μεταξύ, τα νέα που φέρνει ο Τάνζου ξαφνιάζουν τους πάντες στο νονοκομείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved