Mόλις χθες: Έγκλημα χωρίς τιμωρία - Ήρθε η ώρα για εκδίκηση!
Media

Mόλις χθες: Έγκλημα χωρίς τιμωρία - Ήρθε η ώρα για εκδίκηση!

Mόλις χθες: Μια «τραυματισμένη» ιστορία αγάπης, ένα ερωτικό τρίγωνο, οικογενειακά μυστικά και δυνατές ανθρώπινες σχέσεις ξεδιπλώνονται στον μικρόκοσμο ενός νησιού.

Τον συνέλαβαν για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Έχασε τον έρωτα της ζωής του.
Δεν γνώρισε ποτέ το παιδί του... Δέκα χρόνια μετά, είναι ελεύθερος να απαιτήσει δικαιοσύνη.

Του φαίνεται σαν «Μόλις χθες» που ξεκίνησε όλο αυτό το κακό. Φέτος έρχεται στον ΣΚΑΪ για να διεκδικήσει τη ζωή που του στέρησαν!

Η Λουίζα Κεχαγιά (Αθηνά Γιακεζόγλου) και ο Μιχάλης Γαζής (Αποστόλης Τότσικας) ζουν την απόλυτη ευτυχία και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Μια δολοφονία όμως έρχεται να διαλύσει τον παράδεισό τους. Ο Μιχάλης κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα της και βρίσκεται φυλακισμένος για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Δύο οικογένειες διχάζονται ανάμεσα στο μίσος αλλά και τον έρωτα. Τα χρόνια περνούν και η ζωή συνεχίζεται.

Όχι όμως για όλους... Ο Μιχάλης έχει χάσει πολλά και αυτό τον έχει θυμώσει. Δέκα χρόνια μετά ο Μιχάλης αποφυλακίζεται και θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη για όσα έχασε. Είναι αποφασισμένος να καθαρίσει το όνομά του και να αποδείξει την αθωότητά του στη Λουίζα. Όταν πηγαίνει να τη συναντήσει, βρίσκε-ται απέναντι στη σκληρή αλήθεια: εκείνη έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της. Είναι παντρεμένη με τον κολλητό φίλο του Μιχάλη, τον Σπύρο Νικολάου (Σπύρος Σταμούλης), και μαζί μεγαλώνουν το δικό του παιδί!

Ο Μιχάλης είναι πλέον αντιμέτωπος με μια διπλή προδοσία, καθώς ο Σπύρος είναι ο άνθρωπος που τον ενοχοποίησε για τον θάνατο του πατέρα της αγαπημένης του. Θα καταφέρει ο Μιχάλης να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την άδικη καταδίκη του; Θα μπορέσει να συγχωρέσει τη γυναίκα που πίστεψε στην ενοχή του; Κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν βγαίνουν στην επιφάνεια και καθορίζουν τις εξελίξεις. Είναι όλοι ένοχοι και αθώοι ταυτόχρονα.

Υπάρχει άραγε αγάπη που να αντέξει έναν τόσο μεγάλο πόλεμο;

Θα βρεθούν ποτέ ξανά η Λουίζα και ο Μιχάλης σε εκείνη τη μαγική στιγμή, πριν από το μοιραίο γεγονός που τους έκανε να χάσουν τα πάντα;

Ή μήπως, ακόμα και να βρεθούν, τίποτα πια δεν θα είναι ξανά το ίδιο;

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved