The Bachelor: Βροχή έπεσαν τα φιλιά του Αλέξη στις κοπέλες! Δεν προλάβαινε να πάρει... ανάσα!
Media

The Bachelor: Βροχή έπεσαν τα φιλιά του Αλέξη στις κοπέλες! Δεν προλάβαινε να πάρει... ανάσα!

The Bachelor: Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να άργησε να δώσει το πρώτο φιλί σε κάποια από τις κοπέλες στο παιχνίδι αλλά τώρα πήρε... φόρα!

Η αλήθεια είναι πως όλα τα φιλιά που παρακολουθήσαμε σήμερα να μοιράζει αφειδώς ο Αλέξης ήταν μέρος του concept της φωτογράφισης που έκανε με μερικά από τα κορίτσια.

Ο γοητευτικός Bachelor, στο πλαίσιο πάντα της φωτογράφισης έπρεπε να φιλήσει την "Ιουλιέτα" του, ρόλο που ανέλαβε η Άννα. Ήταν τρυφερό και πολύ ρομαντικό το φιλί.

Στη συνέχεια έπρεπε να ξυπνήσει την "ωραία κοιμωμένη", την Ιωάννα η οποία προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στα υπόλοιπα κορίτσια.

Αμέσως μετά φωτογραφήθηκε με τη Γιώτα σε μία πιο σύγχρονη φωρογράφιση με την οποία όντως αντάλλαξαν το πιο παθιασμένο φιλί. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Οι εντάσεις την ώρα της φωτογράφισης δεν σταμάτησαν με μερικές από τις κοπέλες να εκδηλώνουν τη ζήλια αλλά και τον θυμό τους που έβλεπαν τον Αλέξη να ερωτοτροπεί με συμπαίκτριές τους.

Ο Αλέξης πάλι δεν έδειχνε να ασχολείται και πολύ, αν και κάποια στιγμή ενοχλήθηκε από κάποια κορίτσια που ήταν πιο εκδηλωτικά από ό,τι θα έπρεπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved