Big Brother: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σπυροπούλου, η καθυστέρηση και οι μπηχτές στη Γραμμέλη
Media

Big Brother: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σπυροπούλου, η καθυστέρηση και οι μπηχτές στη Γραμμέλη

Στο τέταρτο Big Brother Live μας υποδέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής (17/9) ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στον ΣΚΑΪ.

Μαζί τους, όπως κάθε φορά η Αφροδίτη Γραμμέλη με την οποία σκοπό είχαν να αναλύσουν τις συμπεριφορές των συγκατοίκων μέσα στο σπίτι, την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η λαμπερή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άφησε για λίγο τα μαγειρέματα στο «Κάτι Ξαναψήνεται» και ως επίσημη προσκεκλημένη βρέθηκε στο πλατό του Big Brother.

Ήταν λαμπερή όπως πάντα ενώ δεν έλειψαν και οι μπηχτές κατά την είσοδό της, η οποία μάλιστα ήταν και καθυστερημένη, καθώς δεν βλέπουμε συχνά μια καλεσμένη στο συγκεκριμένο project να μπαίνει στο πλατό μετά το πρώτο μισάωρο. Βέβαια, όπως εξήγησε η ίδια, ήταν στα γυρίσματα της εκπομπής της και γι΄αυτό τον λόγο καθυστέρησε!

spyropoulou2.jpg
Οι παρουσιαστές του Big Brother με την καλεσμένη τους.

«Γεια σου Αφροδίτη! Στον πληθυντικό ή στον ενικό; Με έχετε στολίσει πολλές φορές, οπότε το δικαούμαι», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Αφροδίτη Γραμμέλη.
«Στον ενικό. Σας βλέπω ήδη στολισμένη, οπότε βλέπω ότι ό, τι σας έχω γράψει το έχετε φορέσει», απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη με παγωμένο χαμόγελο.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως όχι μόνο πήγε αργότερα στο πλατό αλλά έφυγε και νωρίτερα, αφού αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό λίγα λεπτά μετά τις 23:00.

Δεν παρέλειψε να δώσει τις καλύτερες ευχές της στους παρουσιαστές και στους παίκτες ενώ ανανέωσε το καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές του Κάτι ξαναψήνεται για την Δευτέρα!

grammeli.jpg
Η Αφροδίτη Γραμμέλη όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της απήθυνε τον λόγο.

Καλεσμένη επίσης ήταν και η κυρία Μαρία Βαφάκη, μητέρα του Κώστα Στυλιανάκη.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η εβδομάδα που πέρασε στο σπίτι του Big Brother ήταν γεμάτη γεγονότα και ανατροπές. Νέες παρέες δημιουργήθηκαν, κάποιες άλλες χάλασαν, σχέσεις έφτασαν στα άκρα και ένας γλυκός έρωτας γεννήθηκε.

Μετά από την απόφαση της Σαμάνθας να μην κάνει χρήση του βέτο η Ευδοκία, η Σοφία και ο Steve βρέθηκαν ένα βήμα πριν από την έξοδο από το σπίτι του Big Brother.

Δείτε τι φόρεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και τι ειπώθηκε κατά την είσόδο της στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved