Big Brother: Η αμήχανη στιγμή που ξανασυναντήθηκαν τηλεοπτικά Σπυροπούλου - Μιλάτος
Media

Big Brother: Η αμήχανη στιγμή που ξανασυναντήθηκαν τηλεοπτικά Σπυροπούλου - Μιλάτος

Big Brother: Μπορεί πολλοί να μην το θυμούνται όμως ο Στηβ Μιλάτος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαν συνεργαστεί παλαιότερα.

Μάλιστα, πολλά είχαν γραφτεί για την μεταξύ τους συνεργασία και πολλοί ήθελαν τις σχέσεις τους να μην είναι οι καλύτερες.

«Όταν ήμουν δίπλα στην Σπυροπούλου δεν ήμουν ο εαυτός μου. Ήταν η αρχή, ήμουν νεαρός και δεν μου είχαν εξηγήσει κάποια πράγματα... Είχα ακούσει από κάποιους άλλους: Ο Μιλάτος τι περίμενε; Να πάει παρατέταρτο και να φύγει και τέταρτο;" Όταν λείπεις πέντε φορές την εβδομάδα στο εξωτερικό και δεν σου έχουν εξηγήσει βασικά πράγματα», είχε πει πρόσφατα το μοντέλο για την περίοδο της συνεργασίας του με τον Alpha και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το βράδυ της Παρασκευής, οι παρουσιαστές, σε ζωντανή σύνδεση με το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, τους έβαλαν να συνομιλήσουν.

«Εντάξει καλά είχαμε περάσει με τον Στηβ. Είχε τα παράπονά του τότε με τον Παύλο Σταματόπουλο. Ήθελε να μιλάει ο Στηβ και ο Παύλος έλεγε τα δικά του. Ήταν μια ωραία συνεργασία, εγώ θυμάμαι ωραία πράγματα γιατί έχουν γραφτεί και διάφορα. Καλή τύχη εύχομαι», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί αλλά και τι της απάντησε ο Στηβ Μιλάτος:

Να θυμίσουμε πως κατά την είσοδό της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ξέχασε να πετάξει και την μπηχτή της.
«Γεια σου Αφροδίτη! Στον πληθυντικό ή στον ενικό; Με έχετε στολίσει πολλές φορές, οπότε το δικαούμαι», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Αφροδίτη Γραμμέλη.
«Στον ενικό. Σας βλέπω ήδη στολισμένη, οπότε βλέπω ότι ό, τι σας έχω γράψει το έχετε φορέσει», απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved