Media

Άσε μας ρε μαμά: Η Γεσθημανή πείθει την Έλλη να ανακοινώσει τον γάμο της με τον Δημήτρη

Άσε μας ρε μαμά: Στο σημερινό επεισόδιο (20/9), η Ρωξάνη παίρνει από τα μέλη της οικογένειας χρήματα, αυτοκίνητα και πιστωτικές κάρτες και τους αναγκάζει σε αυστηρή οικονομία.

Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για όλους, καθώς αναγκάζονται να πάνε στη δουλειά με το λεωφορείο. Η Ρωξάνη όμως προσπαθεί παράλληλα να βρει λύση προκειμένου να σώσει την ΑΡΜΕΚΟ. Με τη βοήθεια της Νικόλ σκέφτεται μια πιθανή έκβαση που μπορεί να βοηθήσει την εταιρία να ορθοποδήσει. Η Γεσθημανή πείθει την Έλλη να ανακοινώσει τον γάμο της με τον Δημήτρη στο πάρτι της Νικόλ, παρά τις αντιδράσεις του Δημήτρη. Παράλληλα, η Τζοβάνα μαθαίνει ότι η πεθερά της φουσκώνει τα μυαλά του Άρη για σπουδές animation και εξοργίζεται. Κι ενώ τα πράγματα φαίνεται να μπαίνουν σε μια σειρά, μια αναπάντεχη απόφαση του Λευτέρη και της Νάντιας θα φέρει τη Ρωξάνη προ μεγάλης εκπλήξεως.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε...

Η Ρωξάνη απαιτεί να μάθει τι έχει συμβεί με την εταιρεία και αποφασίζει να βοηθήσει τα παιδιά της να ορθοποδήσουν μόνο όμως αν δεχτούν τους όρους της.
Αυτοί οι όροι θα προκαλέσουν εντάσεις στις σχέσεις των παιδιών, ενώ θα κάνουν έξαλλες την Τζοβάνα και την Νάντια. Θα πρέπει όλοι να πάρουν μια μεγάλη απόφαση.

Εν τω μεταξύ, στην εταιρία οι υπάλληλοι έχουν ξεσηκωθεί κατά των μειώσεων και των περικοπών. Η Γεσθημανή και η Έλλη προσπαθούν να πείσουν τη Νικόλ να μην καλέσει τη Ρωξάνη, ως νέο της αφεντικό στην ΑΡΜΕΚΟ, στο πάρτι των γενεθλίων της, ενώ ο Δημήτρης θέλει να είναι ειλικρινής με την κόρη του. Ο Θωμάς καταστρώνει ύπουλα σχέδια για να «κλέψει» έναν σημαντικό πελάτη από την ΑΡΜΕΚΟ, στα οποία αναγκάζει να συμμετάσχουν παρά την θέλησή τους και ο γιος του ο Βασίλης με το Δημήτρη.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved