Άγριες Μέλισσες: Το πιο ξεκαρδιστικό spooky backstage με τη Λενιώ να γελά και να φωνάζει «αθάνατος»
Media

Άγριες Μέλισσες: Το πιο ξεκαρδιστικό spooky backstage με τη Λενιώ να γελά και να φωνάζει «αθάνατος»

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί ο τρίτος κύκλος να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (27-09) ωστόσο ακόμη οι συγκλονιστικές στιγμές του δεύτερου κύκλου ακόμη είναι στη θύμησή μας.

Ανάμεσά σε αυτές και ο θάνατός του Μιλτιάδη.

Η σκηνή της ταφής του ήταν από τις πιο δυνατές τόσο σε σεναριακό όσο και σε σκηνογραφικό κομμάτι.

Και μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να λύγισε βλέποντάς της, ωστόσο οι πρωταγωνιστές το καταδιασκέσασαν. Ειδικά η Λενιώ και η αποκάλυψη έγινε μέσα από ένα ξεκαρδιστικό spooky backstage με τη Λενιώ να γελά ακατάπαυστα πάνω από τον τάφο του Μιλτιάδη και να φωνάζει «αθάνατος».

Δες το κι εσύ

https://www.instagram.com/p/CT9DxQwoeyV

Και μπορεί κι εμείς τώρα να γελάμε με τη Λενιώ, όμως η ηρωίδα θα ζήσει πολύ δύσκολες καταστάσεις στο νέο κύκλο

Ο τρίτος κύκλος βρίσκει την Ελένη να προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά την απώλεια των χωραφιών της, όπως και οι υπόλοιποι αγρότες. Από δίπλα της δεν λείπουν οι αδελφές της και ο Λάμπρος. Το πραξικόπημα, όμως, φέρνει για μία ακόμη φορά τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

Ο Λάμπρος μπαίνει στο στόχαστρο των χουντικών και, όπως θα αποδειχτεί, υπεύθυνος για αυτή τη στοχοποίηση είναι κάποιος που τον μισεί θανάσιμα. Έτσι, θα βρεθεί εξόριστος στη Λερό και θα περάσει πολύ δύσκολες στιγμές. Αυτό θα είναι το ένα δράμα που θα περνά η Ελένη, η οποία θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι ο άντρας της έχει κατηγορηθεί άδικα, ενώ εκείνος, σε μια ύστατη προσπάθεια να την προστατεύσει, θα θέσει σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή του. Το άλλο μεγάλο πρόβλημα που θα έχει να αντιμετωπίσει η Ελένη είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο αδελφός του Αχιλλέα, ο οποίος εγκαθίσταται στο αρχοντικό των Σεβαστών μαζί με την οικογένειά του.

Ο νέος αρχηγός των Αβάντων έρχεται με ισχυρή ατζέντα, βάζοντας στο στόχαστρο και τις αδελφές Σταμίρη. Μέσα σε αυτό το σκοτεινό σκηνικό, μια αχτίδα φωτός για εκείνη μοιάζει να είναι ο Ζάχος Λυκογιάννης, με τον οποίο την εποχή του πολέμου και μετέπειτα στη δεκαετή απουσία του Λάμπρου είχαν βρεθεί ένα βήμα πριν αρραβωνιαστούν. Θα είναι αυτός ο μεγαλύτερος σύμμαχός της τώρα που λείπει ο άντρας της; Θα την αντιμετωπίσει ως έναν άνθρωπο που νοιάζεται ή θα περιμένει κάτι παραπάνω από αυτήν, καθώς δεν έχει σταματήσει ποτέ να την αγαπάει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved