The Voice: Η λαμπερή πρεμιέρα και η πρώτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο πλατό!
Media

The Voice: Η λαμπερή πρεμιέρα και η πρώτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο πλατό!

The Voice: Με έναν αστείρευτο σε χιούμορ Γιώργο Λιανό και αποφασισμένους τους Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνο Αργυρό και Πάνο Μουζουράκη να βρουν την επόμενη καλύτερη φωνή της Ελλάδας, έγινε η πρεμιέρα του talent show για φέτος. 

Πρόκειται για την έκτη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν που έρχεται ξανά στους δείκτες μας το συγκεκριμένο σόου που μας κρατάει καλή συντροφιά κάθε φορά που προβάλλεται.

Φυσικά, την προσοχή όλων τράβηξε ο νέος coach της παρέας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος πήρε τη θέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το παιχνίδι μετά από δύο σεζόν.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής φυσικά αγκαλιάστηκε από τους... παλιούς οι οποίοι και είχαν τον τρόπο να του δείξουν τα... κατατόπια, να τον ενημερώσουν για τους κανόνες του talent show και... τέλος γιατί όλοι τους θέλουν να βρουν τον καλλιτέχνη εκείνο που θα τους οδηγήσει στον μεγάλο τελικό.

Να θυμίσουμε ότι η Έλενα Παπαρίζου ήταν εκείνη που κατέκτησε τον προηγούμενο κύκλο του The Voice καθώς η μεγάλη νικήτρια Ιωάννα Γεωργακοπούλου ανήκε στην ομάδα της. Η Έλενα πίστεψε από την πρώτη στιγμή στις δυνατότητες της Ιωάννας, την καθοδήγησε σωστά και τελικά έφτασαν στον τελικό για να πάρουν την πρώτη θέση μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Ποιος άραγε θα είναι ο μεγάλος νικητής τη φετινή σεζόν; Θα το δούμε μέσα από απολαυστικές περιπέτειες...

Δείτε τη λαμπερή πρεμιέρα στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved