The Voice: Όλες οι οντισιόν, τα ευτράπελα και τα γέλια μέχρι... δακρύων!
Media

The Voice: Όλες οι οντισιόν, τα ευτράπελα και τα γέλια μέχρι... δακρύων!

The Voice: Η πρεμιέρα του επιτυχημένου talent show για έκτη χρονιά τα είχε όλα. Συγκίνηση, στιγμές γέλιου αλλά και πολλά ευτράπελα, όπως δηλαδή μας έχει συνηθίσει τα τελευταία 6 χρόνια. 

Ο Γιώργος Λιανός απολαυστικός αλλά και πολύ υποστηρικτικός με τους παίκτες που δοκίμαζαν την τύχη τους στο παιχνίδι.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός όπως ήταν φυσικό, τράβηξε τα φώτα καθώς είναι η νέα προσθήκη του παιχνιδιού μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Ο Σάκης Ρουβάς, ο Πάνος Μουζουράκης και η απαστράπτουσα Έλενα Παπαρίζου για ακόμα μία χρονιά βρέθηκαν στις καρέκλες τους για να ανακαλύψουν την καλύτερη φωνή της Ελλάδας.

Οι υποψήφιοι πολλοί και ταλαντούχοι. Δείτε τους στις οντισιόν τους έναν προς έναν:

Η πρώτη οντισιόν ήταν του Νίκου Βολίκα ο οποίος έκανε και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν.

Δείτε τον παρακάτω:

H Άρια Καβαλάρη τραγούδησε "Dancing with the Devil" και κατάφερε να περάσει αποφασίζοντας να πάει με την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Δείτε την ερμηνεία της παρακάτω:

H Ναταλία Οσαουάρου τραγούδησε "Hallelujah" και μάγεψε τους τρεις από τους τέσσερις coaches. Τελικά την 16χρονη κοπέλα από τη Νιγηρία που δεν έχει δει ποτέ τον μπαμπά της, κατέκτησε ο Πάνος Μουζουράκης. Δείτε την παρακάτω:

Ο Ανδρέας Τσάκος φέτος βρέθηκε για δεύτερη φορά στη σκηνή του The Voice καθώς και πέρυσι είχε δοκιμάσει όμως δεν τα είχε καταφέρει. Τελικά φέτος πέρασε και μάλιστα χάρηκε πολύ. Δείτε τον στην οντισιόν του παρακάτω:

Ο Διονύσης Αποστολόπουλος ο οποίος διδάσκει σε δύο ωδεία και είναι επαγγελματίας ερμήνευσε το "Να λοιπόν γιατί σε αγάπησα" όμως δεν κατάφερε να πείσει τους coaches και έτσι είδε την πόρτα της εξόδου. Δείτε τον παρακάτω:

Η Φανή Μελεμενή ζει στην Εύβοια αλλά σπουδάζει φωτογραφία στην Αθήνα. Είναι 19 χρονών και από μικρή το όνειρό της είναι να γίνει τραγουδίστρια. Η διεκδίκησή της από τους coaches πήρε κάμποση ώρα σε σημείο που να αρχίσει ο Πάνος Μουζουράκης να... χασμουριέται. Φυσικά καταλαβαίνετε ότι τα γέλια δεν έλειψαν από τη συγκεκριμένη φάση.

Τελικά έκανε τους coaches να γυρίσουν και επέλεξε να βρεθεί στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Δείτε την παρακάτω:

Ο Σταύρος Ακτίνης τραγούδησε το "Κάπου Νυχτώνει" και κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

O 62χρονος Πάνος Λίνος βρέθηκε στη σκηνή του The Voice και παρ' όλο που δεν πέρασε, κέρδισε τον σεβασμό των coaches. Δείτε την οντισιόν του παρακάτω:

Το ντουέτο "Τα ξαναφτιάξαμε", Μάνος Θρασυβούλου και Αλεξάνδρα Τάντου τραγούδησαν "Πόσο μου λείπεις". Είναι ζευγάρι και στη ζωή και είχαν πολλή πλάκα. Τελικά, παρά το γεγονός ότι διαφωνούσαν ακόμα και στον ποιον coach θα διαλέξουν, επέλεξαν τον Πάνο Μουζουράκη. Δείτε τα βίντεο με την εμφάνισή τους:

Ο Ανδρέας Μηλιώτης από την Κύπρο τραγούδησε "Purple Rain" εμφανίστηκε στη σκηνή του The Voice και ξετρέλανε τους coaches τόσο που η Έλενα Παπαρίζου έβγαλε το... τακούνι και άρχισε να απειλεί τους υπόλοιπους που την είχαν μπλοκάρει.

Δείτε παρακάτω την ερμηνεία του Ανδρέα.

Η Χρύσα Πέππα τραγούδησε το "Όλα οδηγούν σε εσένα" της Δέσποινας Βανδή όμως δεν ενθουσίασε τους κριτές οι οποίοι όμως όταν την άκουσαν να τραγουδάει ένα παραδοσιακό τραγούδι που πήγαινε πολύ στη φωνή της τη "μάλωσαν" που δεν είχε επιλέξει αυτό για να καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση. Δείτε την παρακάτω:

Η Ελευθερία Αγαπάκη από την Κρήτη, τραγούδησε "Beggin" και μάγεψε τους πάντες. Τελικά πήγε με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved