Ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο gossip-tv: Η επιστροφή στην τηλεόραση, ο Πλάτανος και η συγκίνηση
Media

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο gossip-tv: Η επιστροφή στην τηλεόραση, ο Πλάτανος και η συγκίνηση

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλά στο gossip-tv.gr.

Αυτή τη φορά έρχεται ως ηθοποιός και όχι ως παρουσιαστής και μας μιλά για την επιστροφή του στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ αλλά και πόσο συγκινημένος αισθάνεται αφού αναλαμβάνει και πάλι ρόλο σε σειρά της Δημόσιας τηλεόρασης καθώς στην ΕΡΤ και τη σειρά «Φώτα Παρακαλώ» είχε κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πριν από περίπου είκοσι χρόνια.

Όποιος μπαίνει στην ΕΡΤ είτε είναι νέος, είτε είναι παλαιότερος, ανεβαίνει δυο βήματα πάνω από το έδαφος

Η συνάντηση έγινε διαδικτυακά στην παρουσίαση της ΕΡΤ για το νέο πρόγραμμα και τις σειρές μυθοπλασίας με καλεσμένους συντελεστές και πρωταγωνιστές.

«Όταν εγώ γύρισα από το Παρίσι το 1989 αφού είχα τελειώσει τις θεατρικές κου σπουδές αυτά που είχαμε να κάνουμε ήταν στην ΕΡΤ και θέατρο, τίποτα άλλο. Πρώτα κοιτάγαμε το θέατρο και μετά την ΕΡΤ. Όποιος μπαίνει στην ΕΡΤ είτε είναι νέος, είτε είναι παλαιότερος, ανεβαίνει δυο βήματα πάνω από το έδαφος.

Αισθάνθηκα πάρα πολύ κολακευμένος
Υπάρχει μια συγκίνηση χωρίς βέβαια αυτό να είναι πολύ δραματικό, γιατί ζούμε στο σήμερα, αλλά όντως ναι, η ΕΡΤ είναι μια ιστορία και η ιστορία συνεχίζεται και χαίρομαι που βρίσκεται σε αυτό το σημείο

Είναι μια ιστορία, αυτή την ιστορία μπορεί ορισμένοι να μην έχουν ζήσει, κάποιοι που την έχουμε ζήσει από μέσα είναι –πώς να σας πω- πώς μπαίνεις μέσα σε ένα σπίτι μετά από καιρό και η μυρωδιά στο θυμίζει αμέσως; Είναι αυτό το πράγμα. Εγώ θυμάμαι τα πρώτα χρόνια που δούλεψα σαν ηθοποιός ήταν τα θεατρικά στο ραδιόφωνο. Υπάρχει μια συγκίνηση χωρίς βέβαια αυτό να είναι πολύ δραματικό, γιατί ζούμε στο σήμερα, αλλά όντως ναι, η ΕΡΤ είναι μια ιστορία και η ιστορία συνεχίζεται και χαίρομαι που βρίσκεται σε αυτό το σημείο», μας απάντησε.

Όσο για το αν έπαιξε ρόλο στο να πει «ναι» στην πρόταση το γεγονός ότι η ΕΡΤ κάνει σπουδαία επανεκκίνηση στον τομέα της μυθοπλασίας;

«Αισθάνομαι πολύ κολακευμένος. Μαζί με το κολακευμένος θα πω και τυχερός. Αισθάνομαι ασφαλής, η ασφάλεια δεν είναι μόνο το ότι βρίσκομαι στην ΕΡΤ. Είναι το ότι υπήρχε αυτή η επιτυχία από πριν.

Στον κόσμο δεν θα συστηθούμε τώρα. Μπαίνω σε πολύ ασφαλή μονοπάτια, επίσης όλοι οι ηθοποιοί που βρίσκονται ήδη στη σειρά με αγκάλιασαν, αισθάνθηκα πάρα πολύ κολακευμένος. Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός σε αυτή την συνεργασία».

Επιστροφή στο πανέμορφο χωριό -για δεύτερη σεζόν- με τους παλιούς αγαπημένους, αλλά και καινούργια πρόσωπα σε νέες περιπέτειες


Η αγαπημένη κωμική οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» σε σκηνοθεσία Αντρέα Μορφονιού, με πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών, επιστρέφει με νέα επεισόδια και ακόμη περισσότερες ανατροπές, περιπέτειες και αποκαλύψεις, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00, για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο μέσα από απροσδόκητες καταστάσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved