Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω είναι σίγουρη πως ο Μάνος κι η Μαρίνα έχουν σχέση εδώ και καιρό
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω είναι σίγουρη πως ο Μάνος κι η Μαρίνα έχουν σχέση εδώ και καιρό

Tι θα δούμε σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου, στη σειρά της Γης της Ελιάς;

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, ο Στάθης τα βάζει με την Αρετή για την εξαφάνιση της Βασιλικής, ενώ φοβάται ότι κάτι κακό μπορεί να έχει συμβεί στην κόρη της. Ο Ισίδωρος δίνει κάποια χειρόγραφα του Ιπποκράτη στη Μυρτάλη κι εκείνη, με τη σειρά της, τα παραδίδει στον Λυκούργο για να τα μελετήσει ο γραφολόγος.

Η Μυρτάλη δείχνει στον Ισίδωρο και τον Λυκούργο τις φωτογραφίες που ανακάλυψε η Αναστασία κι αποφασίζουν να ψάξουν για τον ντετέκτιβ που τις τράβηξε. Η Αντιγόνη δέχεται τις πρώτες επισκέψεις στο ιατρείο. Ανάμεσα στους ασθενείς βρίσκεται κι ο Πότης.

Ο Ανέστης ζηλεύει τη σχέση του Αποστόλη με την Ευτυχία κι οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Ο Μάνος πιέζει τη Μαρίνα να συναντηθούν κι ενώ αρχικά τον αποφεύγει, τελικά ενδίδει. Μάρτυρας της συνάντησής τους, όμως, γίνεται η Χάιδω…

Η Χάιδω είναι σίγουρη πως ο Μάνος κι η Μαρίνα έχουν σχέση εδώ και καιρό, πίσω από την πλάτη της νεκρής κόρης της, κι αυτό της αρκεί για να τους διαβάλει σε όλη τη Μάνη. Ο Μάνος συγκρούεται με τον Ισίδωρο που συντάσσεται με τη Χάιδω και ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιτρέψει ποτέ να επισημοποιηθεί αυτή η σχέση. Η Βασιλική βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Αποστόλη, ο οποίος ειδοποιεί αμέσως τον Στάθη. Ο Στέφανος κι ο Στάθης προσπαθούν να πείσουν την Βασιλική να γυρίσει σπίτι, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Ο Ανέστης με τον Δημήτρη συνεχίζουν τις παράνομες πωλήσεις λαδιού, κάτω από τη μύτη των Βρεττάκων. Η Αθηνά ζητά από τη Μαργαρίτα να ξεχάσουν το παρελθόν και να κάνουν ανακωχή. Η Μυρτάλη αποκαρδιώνεται όταν μάθει πως το συμπέρασμα του γραφολόγου δεν την ευνοεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved