Καλό Μεσημέρακι: Ο Νίκος Μουτσινάς συναντά την Μόνικα Μπελούτσι
Media

Καλό Μεσημέρακι: Ο Νίκος Μουτσινάς συναντά την Μόνικα Μπελούτσι

Μια προσωπική συνέντευξη με μεγάλο ενδιαφέρον παραχώρησε στον Νίκο Μουτσινά η Μόνικα Μπελούτσι, που βρίσκεται στη χώρα μας στο πλαίσιο των εμφανίσεων που θα πραγματοποιήσει στο Ηρώδειο στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου όπου και θα ερμηνεύσει επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας.

Η Ιταλίδα σταρ μιλάει μεταξύ άλλων για την Ελλάδα, για το παρελθόν και τις επιλογές της αλλά και για τις κόρες της.

Έχουν προηγηθεί παραστάσεις της Belucci ως Κάλλας στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο θέατρο Marignly. Μία παράσταση που είναι sold out όπου και αν ανεβαίνει.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάγνωση από την Μόνικα Μπελούτσι των αδημοσίευτων κείμενων και επιστολών της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και ολοκλήρωσε τις παραστάσεις της την περασμένη άνοιξη μετά από μια sold out σεζόν.

Η ανάγνωση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ -σκηνοθέτη και της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas»- στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).

Πέρυσι τον Σεπτέμβριο είχε οριστεί η άφιξη της διάσημης ηθοποιού στην Ελλάδα για εμφανίσεις στο Ηρώδειο, όμως λόγω κορονοϊού οι εμφανίσεις της αναβλήθηκαν. Και τώρα ήρθε η στιγμή για να απολαύσουμε μία μοναδική παράσταση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved