Σασμός: Ο Δημητράκης από το Νησί πρωταγωνιστής στη νέα σειρά  – Δες πόσο έχει αλλάξει 11 χρόνια μετά
Media

Σασμός: Ο Δημητράκης από το Νησί πρωταγωνιστής στη νέα σειρά – Δες πόσο έχει αλλάξει 11 χρόνια μετά

Σασμός: Ο Δημητράκης από το Νησί μεγάλωσε και αυτός είναι το δεύτερος ρόλος του.

Ο Μάνος Τσαγκαράκης πρωταγωνιστεί στη νέα και ήδη πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha σε έναν ρόλο «κλειδί».

Ήταν 10 χρόνων όταν πέρασε από casting για τη σειρά στο Mega και μάλιστα ήταν το τελευταίο παιδάκι που είχε κάνει δοκιμαστικό για τον ρόλο. Μόνιμος κάτοικος Κρήτης, εκεί οπού γυρίζεται και η σειρά Σασμός, ο νεαρός είναι πλέον αγνώριστος.

Ήταν από τότε ένα ιδιαίτερα προσγειωμένο παιδί ενώ οι γονείς του φρόντισαν να μην εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας παραπάνω από το επιτρεπτό.

Μετά το τέλος της σειράς μάλιστα ο μικρός τότε Μάνος, γύρισε στα μαθήματά του και έκτοτε δεν τον είδαμε σε κάποια άλλη τηλεοπτική παραγωγή καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι δικοί του, δεν είχαν βλέψεις να ασχοληθεί με την υποκριτική. Φαίνεται όμως πως οι επιθυμίες του έχουν αλλάξει.

Ο Μάνος Τσαγκαράκης στα 21 του χρόνια είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος, το ίδιο βέβαια ταλαντούχος!

Δες φωτογραφίες από τη σειρά αλλά και απόσπασμα

«Τότε ήμουν μαθητής της Ε΄ δημοτικού. Συνδύαζα το σχολείο με τα γυρίσματα. Στην πρώτη σκηνή ένιωθα παράξενα επειδή δεν είχα την εμπειρία. Όταν ο σκηνοθέτης είπε "πάμε", ήμουν αγχωμένος, δεν ήθελα να τα θαλασσώσω. Έπρεπε να θυμηθώ τα λόγια μου και να δώσω βαρύτητα στις εκφράσεις μου. Τελικά όλα πήγαν καλά. Ήταν αναπάντεχη η αγάπη που εισέπραξα απ' όλη την Ελλάδα.

Δεν γνώριζα πώς θα αντιδράσει ο κόσμος με ένα δεκάχρονο παιδί. Όπου πήγαινα διακοπές είτε εκδρομή με το σχολείο, με αναγνώριζαν, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν "είσαι καταπληκτικός με έκανες να κλάψω"», είχε δηλώσει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved