Το πρωινό: Στέφανος Τσιτσιπάς: O εμβολιασμός, τα Harrods και η κατάθλιψη!
Media

Το πρωινό: Στέφανος Τσιτσιπάς: O εμβολιασμός, τα Harrods και η κατάθλιψη!

O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα για τη δήλωσή του σχετικά με τον εμβολιασμό, την ανάρτηση για τα Harrods αλλά αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη!

Αρχικά είπε: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να πάει να εμβολιαστεί. Εγώ δεν είμαι γιατρός. Είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου μπορεί να μην είναι και η καλύτερη όταν έχει να κάνει με ιατρική. Ό,τι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με τένις είμαι καλύτερος σε σχέση με την ιατρική. Θα εμβολιαστώ σίγουρα φέτος. Θα το κάνω για να έχω μια κανονική κοινωνική ζωή. Έχει ενοχλήσει τους πάντες όλο αυτό με τον Covid»!

Ο ίδιος στη συνέχεια ανέφερε πως δεν έχει μετανιώσει για όσα έχει δηλώσει, όπως για παράδειγμα η ανάρτηση για τα Harrods.

Συγκεκριμένα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό: «Δεν έχω μετανιώσει για όσα έχω δηλώσει. Είναι δικές μου απόψεις και γνώμες, δεν υπάρχει κάτι αρνητικό πίσω από αυτό. Δεν με ενοχλεί το κράξιμο, γιατί δεν τα κοιτάω. Μου τα λένε οι συγγενείς και οι φίλοι μου, οπότε μετά τα διαβάζω.

Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από τον πατέρα μου και το υποστηρίζω 100%. Η Μαρία Σάκκαρη θέλω οπωσδήποτε να κάνει κάτι καλό σε αυτό το άθλημα, να το κάνει και πριν από μένα.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό του ΑΝΤ1!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved