Καινούργιου: Αποκάλυψε τη συζήτησή της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου που δεν προβλήθηκε στον αέρα
Media

Καινούργιου: Αποκάλυψε τη συζήτησή της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου που δεν προβλήθηκε στον αέρα

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε συνέντευξη από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία προβλήθηκε σήμερα (20/9) στην εκπομπή της.

Η συνέντευξη που της παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την εκπομπή της Super Κατερίνα ήταν πραγματικά συγκλονιστική.
Η συνέντευξη ήταν μεγάλης διάρκειας και προβλήθηκε αποσπασματικά καθώς η Ιωάννα ζήτησε από την παρουσιάστρια να μην κοπεί τίποτα στο μοντάζ και να προβληθεί όλη.

Αφού λοιπόν προβλήθηκε η συνέντευξή της που καθήλωσε τους πάντες στις οθόνες, η Κατερίνα Καινούργιου, αποκάλυψε τι είπανε οι δυο τους αμέσως μόλις αποχώρησε το τηλεοπτικό συνεργείο και δεν υπήρχαν κάμερες.

«Αν αρμόδιοι της Πολιτείας μας βλέπετε ή εξιδεικευμένοι γιατροί, αν γνωρίζετε γιατρούς από το εξωτερικό, παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσετε και να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε. Βοηθάει όπως μπορεί ο καθένας», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Επειδή διαβάζω και τα σχόλια στα social media, αυτή η εξομολόγηση δίνει και δύναμη. Την επόμενη φορά που θα γκρινιάξουμε για κάτι ασήμαντο, ας βάλετε να δείτε και αυτή την κουβέντα που κάναμε με την Ιωάννα και θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη ζωή μας», συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.
Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι όταν τελείωσε η συνέντευξη και αποχώρησε και το συνεργείο, οι δυο τους συνομίλησαν για διάφορα και μεταξύ άλλων μίλησαν και για παπούτσια, μόδα κτλ.

«Μιλήσαμε πάρα πολύ άνετα, ανοιχτά. Στη συνέχεια, όταν αποχώρησε το συνεργείο μιλήσαμε για μόδα, για παπούτσια, για τα ρούχα που φοράει, για τσάντες. Κάναμε μία άκρως φυσιολογική κουβέντα. Από κοντά η κοπέλα σε κάνει να νιώθεις άνετα. Δεν θέλει τη λύπηση κανενός», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved