Βίκυ Καγιά για GNTM: «Ήταν η ώρα να σταματήσω, δεν είχα άλλη επιλογή»
Media

Βίκυ Καγιά για GNTM: «Ήταν η ώρα να σταματήσω, δεν είχα άλλη επιλογή»

H Βίκυ Καγιά ήταν η πρώτη καλεσμένη της Ελίνας Παπίλα και του Γιώργου Καρτελιά στο Breakfast at star και μίλησε μεταξύ άλλων για το GNTM και την απόφασή της να αποχωρήσει από το ριάλιτι μοντέλων!

Συγκεκριμένα ανέφερε η Βίκυ Καγιά: «Νιώθω καλά που άλλαξα ομάδα. Μέχρι να καταφέρω να βγάλω από το στομάχι μου και από την καθημερινότητά μου το GNTM και να πω ότι για λόγους και προσωπικούς και επειδή υπήρχε κι ένα άλλο πρότζεκτ πρέπει να λείψω, έπαθα διάφορα ψυχοσωματικά, δεν ήμουν καλά. Δεν ήμουν καλά μέχρι να το καταλάβω, να το πούμε, να το νιώσω, να το αισθανθώ, να το δεχτώ».

Και τόνισε: «Μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν το αποφάσισα γιατί είχε να κάνει και με μένα που είχα πάρα πολύ κουραστεί, δέχτηκα και τη νέα πρόταση, είμαι και μαμά, ήθελα να κάτσω κι ένα καλοκαίρι με τα παιδιά. Δυστυχώς ο προγραμματισμός έπρεπε να προχωρήσει όπως προχωράει και δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη δική μου την πλευρά… Για μένα ήταν η ώρα να σταματήσω. Δεν έγινε εύκολα, έγινε όμως. Μου λείπει από την άποψη του να είμαι εκεί και να βλέπω τα μοντέλα, τα πολύωρα γυρίσματα και όλο το καλοκαίρι που δουλεύουν τα παιδιά ασταμάτητα, δεν μου έλειψε»!

Και κατέληξε λέγοντας η Βίκυ Καγιά: «Είχα πέντε χρόνια να κάνω διακοπές και είχα ανάγκη να ξεκουραστώ. Δεν ήταν και λίγη η πρόταση για το DWTS, με σήκωσε από τη θέση μου, χόρεψα πριν μου το πουν. Φυσικά και έχω δει GNTM φέτος. Ήταν πολύ ωραίο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved