«Χείμαρρος» η Κορινθίου: «Δεν αφήνω να πέσει τίποτα κάτω. Το τελευταίο περιστατικό...»
Media

«Χείμαρρος» η Κορινθίου: «Δεν αφήνω να πέσει τίποτα κάτω. Το τελευταίο περιστατικό...»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη για την αποχή της από την τηλεόραση, τις «τρικλοποδιές» που της έχουν βάλει στην πορεία της, και τα κακόβουλα σχόλια στα social media.

Αρχικά ανέφερε: «Αυτός ο ρόλος υπήρξε στοίχημα για εμένα. Ο “Τζόρνταν” κατατάσσεται στους πιο σπουδαίους και δύσκολους μονολόγους στο θέατρο. Λαμβάνω υπόψιν μου την κριτική του κοινού και των ανθρώπων που είναι γνώστες. Το κοινό είναι εκείνο που γεμίζει τις αίθουσες»!

Όσον αφορά την αποχή της από την τηλεόραση, η Μαρία Κορινθίου δήλωσε: «Όλα αυτά τα χρόνια μας γίνονταν και εμένα και του Γιάννη διάφορες προτάσεις, όχι μόνο για μυθοπλασία, αλλά και για παρουσιάσεις, παιχνίδια κλπ. Σε όλα έχω πει όχι. Θα μπορούσα να κάνω κάποια παιχνίδια, μου έδιναν πολλά λεφτά. Στην παρουσίαση δε λέω όχι, αλλά θέλω να είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει. Για σειρές δε μου έχει γίνει πρόταση. Από μία παραγωγή άκουσα ότι “η Κορινθίου δεν πρόκειται αν δουλέψει ποτέ σε αυτή την παραγωγή”. Γιατί; Απάντηση δεν υπάρχει. Υπάρχουν στιγμές που σε πιάνει το παράπονο, αλλά στο τέλος δεν έχω ανάγκη κανέναν. Η μόνη ανάγκη που έχω είναι ο κόσμος. Η δύναμή μου ήταν όταν μου έβαζες τρικλοποδιά, θα σηκωνόμουν πιο δυνατή και με νέο στόχο».

Η ηθοποιός για τα κακόβουλα σχόλια στα social media, είπε: «Είμαι χείμαρρος. Δεν αφήνω να πέσει τίποτα κάτω. Δεν απαντάω, όμως. Το τελευταίο περιστατικό που έγινε ήταν για μια ζωγραφιά σε μια καφετέρια. Δεν απαντούσα στα σχόλια, αλλά τα πολύ προσβλητικά σχόλια τα σβήνω, για να μην μπω στη διαδικασία να απαντήσω. Τα μηνύματα ξεκίνησαν από ψεύτικους λογαριασμούς».

Και πρόσθεσε: «Είμαι ενεργή και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Κάποιοι λογαριασμοί που είναι υπερβολικά περίεργοι, και επιθετικοί και απειλητικοί είναι ήδη στον εισαγγελέα»!

Όσον αφορά την κόρη της και τα πρώτα βήματά της στο χώρο της υποκριτικής, είπε:«Αισθάνθηκα συγκίνηση όταν είδα την Ισμήνη στο “Καφέ της Χαράς”. Ήμουν συνέχεια δίπλα της στα γυρίσματα για να την προστατεύσω. Δεν είχα ενδοιασμούς για το αν πρέπει να ακολουθήσει τα βήματά μας. Είναι ένας δύσκολος χώρος, αλλά το θέατρο είναι σπουδαίο».

Για το κίνημα #MeToo τόνισε: «Γνωρίζω χρόνια ποιοι είναι όλοι αυτοί και για αυτό είχα κάνει τις επιλογές μου. Όταν τα έλεγα πριν χρόνια, ήμουν το μαύρο πρόβατο».

Και υπογράμμισε στο Πάμε Δανάη: «Μία ημέρα πριν γίνει μια καταγγελία, είπα σε φίλη μου ηθοποιό που είχε ενδοιασμούς να προχωρήσει, ότι σκέψου τα παιδιά μας να γίνουν ηθοποιοί και να τραβήξουν τα ίδια. Θα είμαι εκεί για το παιδί μου να της τα δώσω όλα απλόχερα»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved