Ο Γιατρός: Ο Φέρμαν μαζεύει τα πράγματά του και ετοιμάζεται να φύγει από το νοσοκομείο
Media

Ο Γιατρός: Ο Φέρμαν μαζεύει τα πράγματά του και ετοιμάζεται να φύγει από το νοσοκομείο

Ο Γιατρός: Στο σημερινό επεισόδιο (21/9), ο Μουχσίν εκφράζει τα συναισθήματά του στην Γκιουλίν, απογοητεύεται όμως, αφού εκείνη δεν αισθάνεται το ίδιο ενώ ο Τάνζου παίρνει μία ριψοκίνδυνη απόφαση ζωής.

Ο Φέρμαν μαζεύει τα πράγματά του και ετοιμάζεται να φύγει από το νοσοκομείο και οι συνάδελφοί του τον αποχαιρετούν με συγκινητικό τρόπο. Μετά την αποχώρηση του Φέρμαν, ο Αλί νιώθει όλο και πιο έντονα την απουσία του από το νοσοκομείο. Έτσι αποφασίζει να παραιτηθεί κι αυτός και να πάει να τον βρει για να κάνουν μια νέα αρχή. Όμως η Νάζλι του επιφυλάσσει μια έκπληξη που θα του αλλάξει ολόκληρη τη ζωή. Έχοντας πετύχει σχεδόν όλα όσα ονειρευόταν από τότε που ξεκίνησε, απομένει τώρα να δούμε αν ο Αλί θα τα καταφέρει με μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση: την πατρότητα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Η Βουσλάτ, για να αποτρέψει τον Αλί να φύγει από το νοσοκομείο, φτάνει μέχρι και στη Νάζλι και προσπαθεί να την επηρεάσει συναισθηματικά. Εκείνη όμως έχει αποδείξει ότι στη σχέση της με τον Αλί δεν φέρεται ποτέ εγωιστικά. Όσο κι αν φοβάται το πώς θα τα βγάλει πέρα ο αγαπημένος της σε ένα νέο περιβάλλον, δεν θα τολμούσε ποτέ να μπει εμπόδιο στην καριέρα του. Στο νοσοκομείο όλοι ανησυχούν για την υγεία της κόρης του Τάνζου. Εν τω μεταξύ, η επικείμενη αποχώρηση του Φέρμαν γίνεται αφορμή για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η σχέση του με την Μπελίζ. Τα λόγια της Βουσλάτ ξαφνιάζουν τον Αλί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved