Άγριες μέλισσες: Ο Ζάχος ρισκάρει τη ζωή του για την Ελένη
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Ζάχος ρισκάρει τη ζωή του για την Ελένη

Άγριες μέλισσες: Η επιστροφή του Ζάχου στο Διαφάνι θα αποτελέσει τη «σανίδα σωτηρίας» για την Ελένη, που θα βρεθεί στο στόχαστρο των χουντικών, αλλά η δική του η ζωή και καριέρα θα βρεθούν σε μεγάλο κίνδυνο προκειμένου να προστατεύσει την αιώνια αγαπημένη του!

Η τρίτη σεζόν της σειράς δεν θα ξεκινήσει και τόσο ευχάριστα. Έχουν περάσει αρκετοί μήνες μετά τα τραγικά γεγονότα με τις φωτιές και τους θανάτους των Μιλτιάδη και Ανέτ και όλα δείχνουν να μπαίνουν σε μια σειρά! Μέχρι που γίνεται πραξικόπημα και ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος ανεβαίνει στην εξουσία. Η είδηση κάνει τον γύρο της Ελλάδας αλλά και του Διαφανίου και όλοι αναρωτιούνται τι μπορεί να φέρει αυτή η εξέλιξη.

Σύντομα, όμως, όλοι θα καταλάβουν πως τους περιμένουν νέες μαρτυρικές μέρες, άγριοι ξυλοδαρμοί, εξορίες, βασανιστήρια και περιορισμοί μετακινήσεων και εξόδων. Φιλίες θα χαλάσουν, οικογένειες θα χωριστούν σε δύο στρατόπεδα και κανείς δεν θα ξέρει ποιον να εμπιστευτεί και σε ποιον να μιλήσει, καθώς πολλοί θα είναι εκείνοι που θα κάνουν τους καλούς, με σκοπό να... παρακολουθούν και να «καρφώνουν» τα όσα μαθαίνουν στους χουντικούς. Ένας από αυτούς που θα μπει στο στόχαστρο του καθεστώτος θα είναι και ο Λάμπρος!

Φυσικά, τον στόχο θα τον προκαλέσει ο Ακύλας Μεγαρίτης, που μετακομίζει στο Διαφάνι με σκοπό να εκδικηθεί όσους ευθύνονται για τη δολοφονία του αδελφού του. Όταν λοιπόν μαθαίνει πως ο δάσκαλος είναι ο γιος του ανθρώπου που σκότωσε τον Αχιλλέα, αποφασίζει να τον κυνηγήσει!

Έτσι δίνει εντολή να τον συλλάβουν, ενώ εκείνος που το μαθαίνει προσπαθεί να κρυφτεί. Στο μεταξύ, ο Ζάχος, που έχει ήδη εγκατασταθεί κι εκείνος στο Διαφάνι, δείχνει να θέλει να βοηθήσει την Ελένη και τον Λάμπρο, παρόλο που είναι άνθρωπος του καθεστώτος. Τα συναισθήματά του για την Ελένη δεν άλλαξαν ποτέ, παρά τα χρόνια που πέρασαν και, φυσικά, θέλει να τη βλέπει ευτυχισμένη! Έτσι προσπαθεί να τη βοηθήσει όσο μπορεί για να αποφεύγει τις κακουχίες που μπορεί να της προκαλέσει η δικτατορία. Όμως τίποτα δεν μένει κρυφό και έτσι όταν άνθρωπος του Μεγαρίτη μαθαίνει πως ο Ζάχος στο παρελθόν είχε σχέση με την Ελένη, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την πληροφορία αυτή εναντίον του και να τον απειλήσει. Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος αυτός λέει στον Ζάχο πως αν δεν φροντίσει άμεσα να συλληφθεί ο Λάμπρος, τότε θα μάθουν όλοι για τον παλιό του έρωτα με την Ελένη και τότε θα χάσει τη θέση του, αφού θα γίνει αυτόματα εχθρός του καθεστώτος και, επιπλέον, θα τιμωρηθεί με βασανιστήρια! Ο ταγματάρχης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα για το αν θα πρέπει να σώσει την Ελένη ή τη δική του ζωή!

Πηγή: Tv 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved