Mega Καλημέρα: Η Μαριαλένα εξηγεί την αντίδρασή της στην επική φάρσα του Σάκη - Είναι μαζί;
Media

Mega Καλημέρα: Η Μαριαλένα εξηγεί την αντίδρασή της στην επική φάρσα του Σάκη - Είναι μαζί;

Mega Καλημέρα: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δίνει εξηγήσεις για την αντίδρασή της στην επική φάρσα του Σάκη Κατσούλη όμως… δεν μας έπεισε!

Μπορεί ο Σάκης και η Μαριαλένα να έλεγαν όλο αυτό το διάστημα μετά το survivor ότι δεν είναι μαζί και δεν βάζουν ταμπέλα στη σχέση τους, όμως τελικά με την αντίδρασή της στη φάρσα η πρώην παίκτρια φανέρωσε ότι είναι μαζί…

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκε μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος φυσικά ήταν «στο κόλπο», σε καφετέρια στο πλαίσιο γυρίσματος τηλεοπτικής συνέντευξης για το Mega και την εκπομπή, Πάμε Δανάη!

Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι τη στιγμή που η σερβιτόρα άρχισε να εκδηλώνει μια έντονη συμπάθεια στο Σάκη και... να φαίνεται ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους με τη Μαριαλένα να γίνεται γρήγορα έξω φρενών!

Αν και οι δυο τους δηλώνουν ότι δεν είναι ζευγάρι, το στενό μαρκάρισμα της σερβιτόρας στο Σάκη τη βγάζει από τα ρούχα της και οι ατάκες της ήταν όλα τα λεφτά!

Κατά τη διάρκεια της φάρσας, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έδειχνε να ζηλεύει και φώναξε "τελειώσαμε..."!

Σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου έδωσε εξηγήσεις στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα έχοντας στο πλευρό της τον Σάκη!

Η Μαριαλένα τόνισε ότι την ενοχλούν δύο πράγματα κα ο Σάκης τα ξέρει, το ένα είναι να της λέει ψέματα μέσα στη μούρη της, όπως υπογράμμισε, και το δεύτερο είναι... όταν κάποιος είναι μπροστά μου και κάνει ότι δεν με βλέπει. Το "τελειώσαμε" που είπα είναι ότι δεν θα ξαναμιλούσαμε ποτέ!

Τελικά είναι μαζί;

Δείτε τις δηλώσεις τους μετά την φάρσα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα και τα συμπεράσματα δικά σας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved