Άγριες μέλισσες: Αυτοί είναι όλοι οι άνθρωποι του Ακύλα
Media

Άγριες μέλισσες: Αυτοί είναι όλοι οι άνθρωποι του Ακύλα

Άγριες μέλισσες: Ο Ακύλας Μεγαρίτης απλώνει τα δίχτα του στο Διαφάνι αλλά δεν είναι μόνος.

Τα ίδια του τα παιδιά, αλλά και ορισμένα πρόσωπα σε θέσεις – κλειδιά τον πλαισιώνουν και τον βοηθούν να πετύχει τους σκοπούς του. Ποια είναι αυτά και ποιος είναι ο ρόλος τους;

Λευτέρης Μεγαρίτης

(Δημήτρης Τσίκλης): Ο γιος του Ακύλα δεν τα πήγαινε ποτέ καλά με τον πατέρα του. Παρ' όλα αυτά και στερούμενος άλλης επιλογής, «υπακούει» στις εντολές του και προσπαθεί να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών που έχει από αυτόν. Ως απόφοιτος πολιτικών επιστημών, τοποθετείται -πάντα με τη μεσολάβηση του Ακύλα- στο γραφείο του νομάρχη στη Λάρισα, αλλά προτιμά να ασχολείται με τα πολιτιστικά, δηλαδή με το «άρτος και θεάματα». Σε αυτό το πλαίσιο, θα γνωρίσει και θα έρθει πιο κοντά με τη Δρόσω, μια γνωριμία που θα σταθεί καταλυτική για τη μετέπειτα πορεία του.

Κορίνα Μεγαρίτη

(Στέλλα Ψαρουδάκη) Λατρεύει τον πατέρα της, δεν διανοείται να αμφισβητήσει τις εντολές του αλλά, αντίθετα, είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να τις ακολουθήσει. Ερωτεύεται παθιασμένα τον Μελέτη, τον οποίο θαυμάζει για την απλότητα και την ευθύτητά του. Ο αρραβώνας τους εξυπηρετεί τα σχέδια του Ακύλα και η μετακόμισή της στο Διαφάνι συνοδεύεται από πολλά όνειρα για μια νέα ζωή μαζί τον αγαπημένο της. Η Κορίνα, όμως, δεν ξέρει το παρελθόν του ανθρώπου που ετοιμάζεται να παντρευτεί και σύντομα θα κληθεί να το αντιμετωπίσει. Η Πηνελόπη επιστρέφει στο χωριό και το ένοχο μυστικό που μοιράζονται κινδυνεύει να τινάξει τα πάντα στον αέρα!

Αιμιλία Λειβαδά

(Μαρία Καλλιμάνη): Η αδελφή της Ζωής Μεγαρίτη είναι η αντικαταστάτρια του Λάμπρου στο σχολείο του Διαφανίου. Διορισμένη από το καθεστώς, είναι το ακριβώς αντίθετο του δασκάλου: σκληρή, άκαμπτη, συντηρητική και πουριτανή ως το κόκαλο. Ανύπαντρη και στριφνή, κάνει δύσκολη τη ζωή της αδελφής της σε κάθε ευκαιρία, ενώ τρέφει αισθήματα θαυμασμού για τον Ακύλα, τον οποίο και θεωρεί πρότυπο ηθικής.

Ντούνιας

(Χρήστος Μαλάκης): Η προσωποποίηση της σκληρότητας του καθεστώτος, ασφαλίτης και άμεσος συνεργάτης του Ακύλα, θα φροντίζει πάντα ώστε το «αφεντικό» του να πετυχαίνει αυτό που θέλει χωρίς να λερώνει τα χέρια του. Ο Ντούνιας με λίγα λόγια, θα κάνει όλες τις βρωμοδουλειές του Μεγαρίτη, λερώνοντας τα χέρια του και φέρνοντάς τον ένα βήμα πριν από την πραγματοποίηση των σκοτεινών του σχεδίων..

Διονύσης Καλογεράς

(Κώστας Φιλίππογλου) Ο νέος νομάρχης Λάρισας έχει τοποθετηθεί από τη χούντα σε μία θέση – κλειδί από την οποία ελέγχει τους πάντες και τα πάντα. Προϊστάμενος του Νικηφόρου λειτουργεί ως κινητήριος μοχλός για όσα θέλει να πετύχει ο Ακύλας και φυσικά ανακατεύεται και στα τεκταινόμενα στο Διαφάνι. Ο Καλογεράς εχει μεγάλες φιλοδοξίες αλλά δεν διαθέτει τις ικανότητες για να τις πραγματοποιήσει.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved