Άγριες μέλισσες: Ο γιος του «Ακύλα» μιλά για όλα! Έτσι θα είναι η σχέση με τον πατέρα του
Media

Άγριες μέλισσες: Ο γιος του «Ακύλα» μιλά για όλα! Έτσι θα είναι η σχέση με τον πατέρα του

Άγριες μέλισσες: Η Κορίνα και ο Λευτέρης, τα παιδιά του Ακύλα Μεγαρίτη, έρχονται με... φόρα και φέρνουν τα πάνω - κάτω στο Διαφάνι.

Εκείνη ερωτεύεται με πάθος τον Μελέτη, εκείνος κάνει σχέδια για τη Δρόσω και η συνέχεια αναμένεται εκρηκτική!

Ο Δημήτρης Τσίκλης που υποδύειται τον Λευτέρη μίλησε για όλα σε συνέντευξή του.

  • Τι σε εξιτάρει και τι ενδεχομένως σε απωθεί στον ρόλο;

«Είναι γεμάτος εκπλήξεις. Ένας νέος που τολμά να ονειρευτεί και να παλέψει λυσσαλέα γι' αυτά που πιστεύει και αγαπά. Κατακλύζεται από μια δίψα για ζωή και ελευθερία. Στην αντίπερα όχθη, δεν μπορώ να πω μέχρι στιγμής ότι με απωθεί κάτι. Όμως ως Δημήτρη με ενοχλεί η ανοχή του και οι υποχωρήσεις που κάνει σε ορισμένες καταστάσεις».

  • Θα είναι ο Λευτέρης το ίδιο σκληρός όπως ο πατέρας του ο Ακύλας;

«Ο Λευτέρης είναι ένας νέος με ευαισθησίες. Κάθε άλλο παρά σκληρός θα μπορούσε να είναι. Δεν είναι αυτό το σημείο που τους ενώνει με τον Ακύλα. Τους ενώνουν το πείσμα και η επιμονή. Οι σχέσεις τους όμως είναι αρκετά τεταμένες, στην κόψη του ξυραφιού».

  • Ήταν η επιτυχία της σειράς ένας λόγος που δέχτηκες να συμμετάσχεις ή είπες το "ναι" σκεπτόμενος και την πιθανότητα τα θέατρα να ξανακλείσουν λόγω της πανδημίας και ήθελες να νιώσεις μια κάποια ασφάλεια για τη νέα σεζόν;

«Δεν θα επέλεγα ποτέ να κάνω κάτι υπό τη σκιά του φόβου ή της ασφάλειας που σου παρέχει μια συνθήκη. Θεωρώ ότι νεκρώνει τα πράγματα. Δεν είναι ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορεί κανείς να είναι δημιουργικός και παραγωγικός. Πάντοτε επιλέγω να βρίσκομαι σε μέρη και συνεργασίες μέσα στις οποίες νιώθω καλά και ελεύθερος να δημιουργήσω. Στις "Αγριες μέλισσες" λοιπόν δέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά να συμμετάσχω. Πρώτον, γιατί ο ρόλος του Λευτέρη είναι πρόκληση και έχει πολλά να πει. Δεύτερον, διότι η σειρά αυτή απαρτίζεται από εξαιρετικούς συνεργάτες, οι οποίοι με υποδέχτηκαν μέσα σε ένα κλίμα χαράς και ζεστασιάς, γεγονός που δικαίωσε την απόφαση μου», είπε ο Δημήτρης Τσίκλης στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved