Σασμός: Μετά τον θάνατο του Στεφανή το Twitter ψάχνει τον δολοφόνο! Και τα σχόλια είναι απολαυστικά
Media

Σασμός: Μετά τον θάνατο του Στεφανή το Twitter ψάχνει τον δολοφόνο! Και τα σχόλια είναι απολαυστικά

Απόψε (21/9), στον Σασμό όλο το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στον θάνατο του Στεφανή. 

Με τους ήρωες της σειράς να είναι πραγματικά σοκαρισμένοι με την εν ψυχρώ δολοφονία του Στεφανή στο χωράφι μπροστά στα μάτια του γιου του και του καλού του φίλου, του Μανώλη, όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στον άνθρωπο που τον σκότωσε.

Εκείνον που "φύτεψε" πάνω από επτά σφαίρες στο σώμα του Στεφανή ο οποίος έπεσε στο χώμα και μέσα σε μία λίμνη αίματος ψέλλισε κάτι στον γιο του πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το χωριό είναι αναστατωμένο, τα βλέμματα παγωμένα και η οικογένειά του, η γυναίκα του Βασιλική και ο γιος του Νικηφόρος, βυθισμένοι στο απόλυτο πένθος.

Η Βασιλική κρατώντας την μπλούζα που λίγες μέρες πριν της είχε κάνει δώρο ο Στεφανής, κλαίει και δεν μπορεί να βρει παρηγοριά πουθενά ενώ ο γιος της, ορκίζεται στον πατέρα του εκδίκηση.

Ο Πετρής, μετά τον καβγά του με τον Στεφανή, λίγη μόλις ώρα πριν ο τελευταίος πέσει νεκρός από σφαίρες γίνεται ο νούμερο 1 ύποπτος όμως ο ίδιος μιλάει ειλικρινά στη μητέρα του, τονίζοντάς της με κάθε τρόπο πως δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος.

Με τέτοιες σκηνές και τόση συναισθηματική ένταση στην "ατμόσφαιρα" της σειράς, ήταν δεδομένο ότι το hashtag #sasmos θα γίνει πρώτο trend και τα σχόλια των χρηστών του Twitter απολαυστικότατα.

Αξίζει να διαβάσετε κάποια παρακάτω για να διαπιστώσετε και εσείς πόσο το... διασκεδάζουν στη συγκεκριμένη πλατφόρμα των social media:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved