Ένταση και ανατροπές στο Top Chef! Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;
Media

Ένταση και ανατροπές στο Top Chef! Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Στο αποψινό επεισόδιο του Top Chef, τα πρώτα προβλήματα στις νέες ομάδες έκαναν την εμφάνισή τους.

Στην αρχή της βραδιάς, είδαμε τους κριτές να εξηγούν τη δοκιμασία στην οποία θα υποβάλλονταν οι ομάδες. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η συμπεριφορά του Σωτήρη προβλημάτισε την αρχηγό του, η οποία φάνηκε αποφασισμένη να μην του αφήσει ελευθερία κινήσεων. Στην πορτοκαλί ομάδα, κάποιοι φάνηκε να διεκδικούν τον ρόλο της αρχηγού από τη Βάγια. Δείτε τους παίκτες σε πυρετό δουλειάς για να παραδώσουν καλά πιάτα:

Παρόλα αυτά, οι ομάδες έπρεπε να βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει, για να καταφέρουν να συνδυάσουν τρία υλικά που έμοιαζαν ασύνδετα: το μήλο, τον άνηθο και το σκόρδο. Στο τέλος της δοκιμασίας, μία μερίδα γαρίδες έφερε ένταση ανάμεσα στους κριτές και την πορτοκαλί ομάδα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η ομάδα που έκανε τα λιγότερο ευφάνταστα πιάτα θα βρισκόταν αντιμέτωπη με μία απαιτητική ατομική δοκιμασία. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να συγκινήσουν τους κριτές, Γιώργο Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριο Κουστούδη, με ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο, τη φασολάδα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Ο σεφ που δεν θα κατάφερνε να ξυπνήσει γευστικές αναμνήσεις στους τρεις κριτές θα ήταν ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Δείτε ποιον έβγαλαν στον... ντάκο οι κριτές:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved