Σασμός: Η Ευγενία Σαμαρά μιλά για τον ρόλο και τους συνεργάτες της
Media

Σασμός: Η Ευγενία Σαμαρά μιλά για τον ρόλο και τους συνεργάτες της

Η Ευγενία Σαμαρά είναι ένα από αυτά τα χαρισματικά πλάσματα που σκορπίζουν απλόχερα αισιοδοξία και καλή διάθεση μόνο και μόνο γιατί έτσι αισιόδοξη και καλοδιάθετη νιώθει και η ίδια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για όλους και για όλα και φυσικά για τον Σασμό.

Ο χαμός με τον Σασμό

«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε μια δουλειά που γνωρίζει τόσο μεγάλη απήχηση. Είναι πολύ ωραίο να αναγνωρίζεται η δουλειά σου. Με παίρνουν τηλέφωνο φίλοι και γνωστοί που έχω να τους μιλήσω πολύ καιρό, πηγαίνω στη γειτονιά μου να ψωνίσω και όλοι μου λένε για τον "Σασμό" και ότι τους αρέσει. Ελπίζω να συνεχίσει να έχει τέτοια ανταπόκριση, γιατί θεωρώ ότι είναι πραγματικά πολύ καλή δουλειά και με ένα καστ εξαιρετικό. Παρακολουθώ τα επεισόδια στην τηλεόραση και βλέπω τη Μαρία Πρωτόπαππα, τον Δημήτρη Ημελλο, τον Ορφέα Αυγουστίδη, τον Δημήτρη Λάλο, την Όλγα Δαμάνη, όλους, για να μην αναφέρω ένα-ένα τα ονόματα, και τους χαίρομαι. Η δουλειά σε καθημερινή σειρά δεν είναι εύκολη. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει κυρίως θέατρο και πολύ επιλεκτικές δουλειές στον κινηματογράφο που γυρίζονταν σε πέντε και έξι μήνες. Τώρα όμως που πρέπει να κάνουν καθημερινά γυρίσματα μια και έξω κατάφεραν αμέσως να προσαρμοστούν γιατί έχουν ταλέντο και πείρα ετών. Νιώθω μεγάλη χαρά που δουλεύω μαζί τους. Και για να σου πω την αλήθεια, οι συνεργάτες ήταν και ένας από τους κύριους λόγους που είπα "ναι" σ' αυτή τη δουλειά. Όταν έμαθα ποιοι θα είναι οι συντελεστές είπα "με τα χίλια, παιδιά"».

Η Ευγενία και η Στέλλα

«Ο ρόλος μου στον "Σασμό" είναι πολύ διαφορετικός από αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα. Η Στέλλα, η δικηγόρος από τα Χανιά, είναι μια πραγματικά καθαρή ψυχή, που όμως δεν πέφτει στο κλισέ της αγαθής που είναι καλή σε βαθμό χαζομάρας και θα υπομείνει ό,τι άσχημο της συμβεί. Είναι μια δυναμική γυναίκα, που επειδή έχει μεγαλώσει με πολλή αγάπη και ζεστασιά έχει μια ηθική πολύ ιδιαίτερη και αντιμετωπίζει ό,τι δύσκολο της συμβαίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια. Έχει την ισορροπία του ανθρώπου που ενώ του συμβαίνει κάτι δύσκολο και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. Θα είναι πολύ ανθρώπινα γραμμένη, είναι μια γυναίκα που την έχουμε δει στη ζωή. Μου αρέσει γιατί θα εκπλήξει αυτός ο χαρακτήρας», είπε η Ευγενία Σαμαρά στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved