Κομάντα και Δράκοι: Η νέα σειρά ενθουσίασε το Twitter στην πρεμιέρα της! Διθυραμβικά τα σχόλια!
Media

Κομάντα και Δράκοι: Η νέα σειρά ενθουσίασε το Twitter στην πρεμιέρα της! Διθυραμβικά τα σχόλια!

Η νέα δραματική σειρά του Mega, Κομάντα και Δράκοι, έκανε απόψε (22/9) το βράδυ πρεμιέρα και οι τηλεθεατές έδειξαν να ενθουσιάζονται από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Το διαπιστώσαμε όταν είδαμε το hashtag #komandakaidrakoi να γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά πρώτο trend στη χώρ μας στο Twitter και τους χρήστες να σχολιάζουν εκστασιασμένοι για την ποιότητα της εικόνας αλλά και την πλοκή της σειράς.

Οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν όλες μία προς μία εξαιρετικές, γεγονός που επίσης δεν έμεινε ασχολίαστο στα social media.

Απλώς, οι συντελεστές της σειράς έκαναν πράξη αυτό που είχαν υποσχεθεί από την αρχή, ότι το Κομάντα και Δράκοι δεν θα μοιάζει με καμία άλλη σειρά που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα στα τόσα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Με χρυσή εγγύηση το όνομα του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη ο οποίος πριν από δέκα χρόνια μας είχε χαρίσει μοναδικές και νέες τηλεοπτικές συγκινήσεις μέσα από το "Νησί", όλοι μιλούσαν για την επιστροφή της παλιάς καλής τηλεόρασης και κυρίως του Mega.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια τα κανάλια δεν τολμούσαν ή φοβόντουσαν να επενδύσουν γενναία σε κάποια ξεχωριστή σειρά μυθοπλασίας, όμως τελικά, όπως φαίνεται η στιγμή αυτή ήρθε μέσα από το Κομάντα και Δράκοι που όπως δείχνουν τα πράγματα, θα μας καθηλώνει μπροστά από την οθόνη, κάθε φορά που θα προβάλλεται.

Αξίζει να διαβάσετε τα διθυραμβικά σχόλια των χρηστών του Twitter για να καταλάβετε πόσο ενθουσιασμένο είναι το τηλεοπτικό κοινό και με πόση χαρά υποδέχτηκε αυτή τη νέα τηλεοπτική πρόταση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved