Αλλαγές για το Love it: Σε νέα ώρα η εκπομπή της Μαλέσκου;
Media

Αλλαγές για το Love it: Σε νέα ώρα η εκπομπή της Μαλέσκου;

Mega Καλημέρα: Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παραχώρησε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Η ίδια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Ιωάννα Μαλέσκου και στο Love it.

«H εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σίγουρα δε θα κοπεί και σίγουρα δε θα αλλάξει ζώνη. Τώρα αν πάει μισή ώρα νωρίτερα αυτό είναι απόλυτα θεμιτό γιατί είναι καλό οι ζωντανές εκπομπές να διαδέχονται η μια την άλλη. Από την άλλη. πιστεύω ότι όλοι κάνουν την ίδια δουλειά, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους.

Είναι μια περίοδος πάρα πολύ ανταγωνιστική. Καλό είναι να κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι δίπλα μας όποιος και αν είναι είτε κάνει καλύτερα είτε κάνει χειρότερα νούμερα. Εγώ αυτό έχω να πω, τίποτα άλλο.

Δεν επικροτώ κανένα σχόλιο ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά. Θεωρώ πολύ λογικό η Ιωάννα όταν ακούει ψευδή δημοσιεύματα και ειδικά να γίνονται τόσο αρνητικά σχόλια, δηλδή είναι τόσο κακό ένας άνθρωπος που ήρθε από την επαρχία να κάνει εκπομπή; Πρέπει όλοι να είμαστε από την Αθήνα ή από τη συμπρωτεύουσα για να κάνουμε εκπομπή; Νομίζω ότι αυτό τη θύμωσε περισσότερο τίποτα άλλο.

Δεν επικροτώ ούτε τη μια στάση ούτε την άλλη. Καλό είναι να σεβαστούν όλοι τον τηλεοπτικό χρόνο και να μην έχουμε τέτοιες βολές δεξιά και αριστερά. Όλοι για το ίδιο παλεύουμε, για μια καλύτερη τηλεόραση. Δε θεωρώ ότι αυτή είναι η καλύτερη τηλεόραση», είπε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved